ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Τα εισιτήρια για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Την Τετάρτη, ανήμερα του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, θα διατίθενται από τον Παναιτωλικό τα εισιτήρια του Κυπέλλου με τις τιμές να κυμαίνονται από πέντε έως δέκα ευρώ.

Ο Παναιτωλικός έχει αφήσει πίσω του την βαριά ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και ετοιμάζεται για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο.

Μάλιστα η ΠΑΕ του Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης τα οποία θα διατίθεται την Τετάρτη, ανήμερα του αγώνα, από τις 3μ.μ. έως την ώρα έναρξης του ματς και σε τιμές από πέντε έως και δέκα ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (ώρα 20.00), θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από ώρα 15.00 έως και την έναρξή του.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο χώρο VIP και στις σουίτες, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο, στην είσοδο VIP.

Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν ως εξής:
10 ευρώ για όλα τα τμήματα της μεγάλης κερκίδας
7 ευρώ για το άνω διάζωμα της μικρής κερκίδας
5 ευρώ για το κάτω διάζωμα της μικρής κερκίδας
5 ευρώ για το πέταλο

Από τις 15.00 έως και μετά το τέλος του αγώνα θα είναι ανοικτή η μπουτίκ του Παναιτωλικού προκειμένου οι φίλαθλοι να μπορούν να προμηθευτούν αυθεντικά προϊόντα και αξεσουάρ της ομάδας μας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ