ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη

Τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα με τον Άρη, από νωρίς το πρωί μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το ματς Παναιτωλικός-Άρης.

Ο Παναιτωλικός επιστρέφει στο Αγρίνιο μετά το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να υποδεχθεί τον Άρη σε ένα κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες και τα εισιτήρια της αναμέτρησης που θα γίνει την Πέμπτη θα διατεθούν ανήμερα του αγώνα από νωρίς το πρωί μέχρι την ώρα έναρξης του.

Τα εισιτήρια τιμώνται από 5 έως 20 ευρώ για τους φίλους της ομάδας του Αγρινίου με τα πιο φτηνά να είναι για τα παιδιά και τις γυναίκες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 11.00 έως τις 14.00 και από τις 16.00 έως την έναρξή του.

Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσει και η μπουτίκ, απ’ την οποία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται αυθεντικά προϊόντα της ομάδας. Ειδικά αυτή την εβδομάδα ισχύουν εκπτώσεις 20%!Επιλεγμένα προϊόντα προσφέρονται σε τιμή έκπληξη για τους φίλους του Παναιτωλικού".

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΠΕΤΑΛΟ
Θύρα 6 8ευρώ
Θύρα 7 10ευρώ
Θύρα 7 (παιδικά – γυναικεία) 5ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Θύρα 3 10ευρώ
Θύρα 4 (κεντρικά) 15ευρώ
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) 15ευρώ
Θύρα 5 10ευρώ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Θύρα 1 20ευρώ
Θύρα 2 20ευρώ

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ