ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναιτωλικός-Πανιώνιος

Τα εισιτήρια για το Παναιτωλικός-Πανιώνιος

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο στοιχίζουν από 5 έως 20 ευρώ και θα διατίθενται το Σάββατο και την Δευτέρα ενώ τις ίδιες μέρες θα είναι ανοιχτά και η μπουτίκ της ομάδας του Αγρινίου και θα υποδεχθεί τρεις παίκτες της ομάδας αλλά και τους φίλους του Παναιτωλικού.

Το Σάββατο θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο τα οποία θα στοιχίζουν από 5 έως 20 ευρώ.

Την ίδια μέρα στην μπουτίκ του Παναιτωλικού θα βρεθούν οι Γοδόι, Στεφανάκος και Άσκες περιμένοντας τους φίλους της ομάδας του Αγρινίου για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους ενώ όσοι ψωνίσουν από την μπουτίκ αυτό το διήμερο θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν εισιτήρια για το επόμενο εντός έδρας ματς.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου (ώρα 19.30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00 και τη Δευτέρα από τις 15.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Τις ίδιες μέρες και ώρες θα λειτουργήσει και η μπουτίκ, απ’ την οποία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται αυθεντικά προϊόντα της ομάδας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΠΕΤΑΛΟ
Θύρα 6 8ευρώ
Θύρα 7 10ευρώ
Θύρα 7(παιδικά-γυναικεία) 5ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Θύρα 3 10ευρώ
Θύρα 4 (κεντρικά) 15ευρώ
Θύρα (άνω διάζωμα) 15ευρώ
Θύρα 5 10ευρώ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Θύρα 1 20ευρώ
Θύρα 2 20ευρώ

- Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα".

Αυτόγραφα στην μπουτίκ

Ο Φερνάντο Γοδόι, o Μανόλης Στεφανάκος και ο Κάρλος Άσκες, αυτό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου σας περιμένουν στη μπουτίκ στο γήπεδο Παναιτωλικού! Το ραντεβού δίνεται για τις 11.45 το πρωί και όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και φανέλες με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ειδικά το Σάββατο η μπουτίκ θα λειτουργήσει από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι, προσφέροντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να προμηθευτούν αυθεντικά προϊόντα του Παναιτωλικού. Φανέλες, φόρμες, φούτερ, αλλά και όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ. Θα είναι ανοικτή και τη Δευτέρα από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Όσοι αγοράσουν προϊόντα αυτό το διήμερο, μπαίνουν σε κλήρωση διεκδικώντας δύο εισιτήρια του επόμενου αγώνα (με τον Πλατανιά), προσφορά του επίσημου χορηγού μας, της εταιρίας AVANCE.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ