ΙΩΝΙΚΟΣ

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ, χωρίς προβλήματα με ΟΦΗ

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ, χωρίς προβλήματα με ΟΦΗ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μετά την αρνητική απάντηση της Super League για αλλαγή έδρας στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και επειδή η θύρα 1-2 του γηπέδου της Νεάπολης έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνη και δεν χρησιμοποιείται, κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης όλων των αρμόδιων φορέων, αποφασίστηκαν τα εξής:
Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 6 και 7-8, δεδομένου ότι η Αστυνομία δεν συμφωνούσε να καθίσουν οι οπαδοί του Ιωνικού στη θύρα 6, καθώς θα υπήρχε κίνδυνος δημιουργίας επεισοδίων αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων θα βρίσκονταν ακριβώς δίπλα-δίπλα.

Κατόπιν τούτου οι φίλοι του Ιωνικού που έχουν εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 1-2, θα καθίσουν στη θύρα 4 η οποία μέχρι τώρα λειτουργούσε ως "οικογενειακή κερκίδα".Ετσι, όσοι κάθονταν στη θύρα 4 θα μεταφερθούν στη θύρα 3. Με αυτόν τον τρόπο, μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και των φίλων του Ιωνικού θα μεσολαβεί η θύρα 5 (επισήμων) και συνεπώς δεν θα υπάρχει επαφή μεταξύ των φανατικών οπαδών των δύο ομάδων.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Ιωνικός θα διαθέσει συνολικά 2996 εισιτήρια, οι τιμές των οποίων είναι 30 ευρώ (θύρες 6 και 7-8, που προορίζονται για τους φιλοξενούμενους οπαδούς) 15 ευρώ (θύρα 3), 25 ευρώ (θύρα 4) και 100 ευρώ (θύρα 5).

Xωρίς προβλήματα με ΟΦΗ


Στον αγωνιστικό τομέα, τώρα, χωρίς προβλήματα, πέρα από τα γνωστά, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Απόντες ήταν οι Κωνσταντινίδης και Καντιμοίρης, ενώ οι Νατσούρας και Σίμος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο οι παίκτες του Ιωνικού θα προπονηθούν και πάλι στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ ενώ το Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο, όπου το απόγευμα (18.00) θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο του Ηρόδοτου.









TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ