ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος

Την Τετάρτη (28/9) θα τεθούν στην διάθεση των φίλων του Ατρομήτου τα εισιτήρια της σαββατιάτικης αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, στη σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας που έγινε την Τρίτη (27/9) ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου, ενω η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν παρέστη δια εκπροσώπου στη σύσκεψη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια αναφέρει: " Το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος ξεκινά από αύριο (12.00-20.00) την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στις 17.15 στο γήπεδο Περιστερίου.

Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσει Πέμπτη και Παρασκευή. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες συμπεριλαμβανομένων των Γιαννούλη, Δημούτσου που είχαν ίωση τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο την Τρίτη.

Αντίθετα απουσίασε ο Σκόνδρας που πήρε αντιβίωση και επέστρεψε σπίτι του. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ