ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια με Βαλερένγκα

Τα εισιτήρια με Βαλερένγκα
Εισιτήρια - Διαρκείας

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια με την Βαλερένγκα εξέδωσε η ΠΑΕ

Επίσης, από τις 17:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα που όπως έχει γίνει γνωστό θα γίνει στις 19:00 (20:00 ώρα Ελλάδος) θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από την είσοδο 16 (entrance 16) αποκλειστικά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 150 ΝΟΚ (Νορβηγικές Κορώνες), περίπου 17 ευρώ, για τη θύρα των φιλοξενουμένων φιλάθλων (gate 16).
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φερνάντο Σάντος έχει δώσει ρεπό για σήμερα στους ποδοσφαιριστές του με το επόμενο ραντεβού μαζί τους να είναι προγραμματισμένο για αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι να έχει στην διάθεσή του και τον Γιώργο Φωτάκη ο τραυματισμός του οποίου στο φιλικό της Τετάρτης με την Σπάρτα Ρότερανταμ δεν αποδείχθηκε σοβαρός αλλά και τον Σέρχιο Κονσεϊσάο που αναμένεται να έχει επιστρέψει από την Πορτογαλία.

Στα μεταγραφικά ο εναπομείναν στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Βίκτορ Βιτόλο σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα As άφησε να εννοηθεί πως είναι διατεθειμένος να χαρίσει το ποσό των 600.000 ευρώ στην Ρασίνγκ Σανταντέρ για να αποσπάσει την ελευθερία του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε σήμερα το μεσημέρι στην UEFA τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες εναντίον της νορβηγική Βαλερένγκα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ