ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα εύσημα στον κόσμο

Τα εύσημα στον κόσμο
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Τρίκαλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν εντυπωσιακό παρών στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ και με προσωπική δήλωση ο Βαγγέλης Πλεξίδας τόνισε πως η ομάδα θα ενισχυθεί

Την ανάγκη να ευχαριστήσει τους 7.000 φιλάθλους που έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, δημιουργώντας μια πολύ καλή ατμόσφαιρα εξέφρασε τόσο η ΠΑΕ Τρίκαλα, όσο και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξίδας με προσωπική του δήλωση.

Μάλιστα, ο κ. Πλεξίδας, ανέφερε πως πλέον οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί και υπόσχεται πως τις επόμενες ημέρες θα ενισχύσει την ομάδα με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ Τρίκαλα αισθάνεται την ειλικρινή υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους που στάθηκαν μαζικά στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας και βοήθησαν τον ΑΟ Τρίκαλα να φτάσει στην 5η συνεχόμενη νίκη.

Η παρουσία των φιλάθλων μας, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη και θέληση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε κοντά μας τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων".

Η προσωπική δήλωση του Βαγγέλη Πλεξίδα: " Αν ο κόσμος των Τρικάλων είναι αυτός που ήταν και την Κυριακή, προσωπικά υπόσχομαι οι στόχοι της ομάδας θα είναι πάρα πολύ υψηλοί.

Δεν έχω λόγια να πω για αυτό τον λαό και τους υπόσχομαι πως εντός των ημερών θα ενισχύσουμε τον ΑΟ Τρίκαλα με ένα ακόμη ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στους στόχους μας".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ