CHAMPIONS LEAGUE

Τα φώτα στο Ίντερ-Μπαρτσελόνα

Τα φώτα στο Ίντερ-Μπαρτσελόνα
Μέσι

Τα φώτα στο Μιλάνο! Η Ίντερ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:45, MEGA) για τα ημιτελικά του Champions League. Ο Μέσι στέλνει μήνυμα μέσω Sport24.gr κι ο Ζοσέ Μουρίνιο λέει τα δικά του

Διαβάστε τι είπαν οι προπονητές των δύο εκ των κορυφαίων συλλόγων της "Γηραιάς Ηπείρου" στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη της "μητέρας των μαχών", δηλώσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και την αποκλειστική συνέντευξη του σούπερ σταρ των "Καταλανών", Λιονέλ Μέσι, στο Sport24.gr.

Δείτε επίσης αφιερώματα και απολαυστικά βίντεο, με τον Λιονέλ Μέσι να απευθύνει χαιρετισμό στο αναγνωστικό κοινό του Sport24.gr.

O Lionel Messi στο Sport24.gr



Το Sport24.gr βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και μίλησε με τον Λιονέλ Μέσι για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, την Εθνική Ελλάδας, τον Μαραντόνα, την πορεία των "μπλαουγκράνα" στο Τσάμπιονς Λιγκ και την εκπληκτική περσινή χρονιά της "αρμάδας" του Πεπ Γουαρδιόλα με τις έξι κούπες.

Sport24.gr: Λιονέλ, το Μουντιάλ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά. Η Αργεντινή θα πάει στη Νότιο Αφρική ως ένα από τα φαβορί;

Lionel Messi:

Η Αργεντινή κουβαλάει μια μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Αυτό από μόνο του όμως δε λέει και πολλά. Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ομάδα που μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ότι έχουν δίκιο όσοι μας συγκαταλέγουν ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.


Sport24.gr: Αργεντινή και Ελλάδα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο. Μαζί και η Νιγηρία με τη Νότια Κορέα. Τί γνωρίζεις για την Εθνική μας;

Lionel Messi:

Λίγα πράγματα. Ξέρω ότι η Ελλάδα κέρδισε το EURO του 2004 και ότι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Περισσότερη ανάλυση θα γίνει όταν θα συγκεντρωθούμε για την προετοιμασία του Μουντιάλ. Το σίγουρο είναι ότι σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και αν πράγματι είμαστε ανώτεροι, πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πάντως ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για τις δυο πρώτες θέσεις του γκρουπ.



Βίντεο: Οι καλύτερες στιγμές του Μέσι μέσα στο 2010











Γκουαρδιόλα: "Καλύτερα με Ίντερ..."

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα έκανε μέχρι και χιούμορ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ λέγοντας χαρακτηριστικά " ευτυχώς που πέρασε η Ίντερ, διαφορετικά θα ταξιδεύαμε στη Μόσχα", ενώ αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι υποστήριξε πως η Ίντερ είναι ομάδα που φοβίζει και ότι ο Μουρίνιο είναι ίσως ο εξυπνότερος τεχνικός στον κόσμο.

" Το να βρίσκεσαι 14 ώρες στο πούλμαν για να παίξεις έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι μία ιδανική κατάσταση. Αλλά εμείς θέλουμε να πάμε στον τελικό. Ευτυχώς που η Ίντερ απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ, διαφορετικά για να φτάναμε εγκαίρως στη Μόσχα θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από την Ισπανία με το που έληγε ο αγώνας με την Εσπανιόλ...".

Mουρίνιο: "Δεν είναι πρόωρος τελικός"



Ο "special one" τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι πιθανότητες είναι 50-50 για πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης, εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με τον περασμένο Νοέμβριο που έπαιξε δύο φορές με τους "μπλαουγκράνα" στη φάση των ομίλων, ενώ υποστήριξε πως το ματς στο "Σαν Σίρο" δεν θα είναι... όλοι κόντρα στον Μέσι!

"Την Τετάρτη δεν θα διεξαχθεί ένας πρόωρος τελικός. Δεν υπάρχει. Η κάθε ομάδα έχει 25% πιθανότητες να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιόν είναι για πρώτη φορά στα ημιτελικά, όμως έφτασε 3-4 φορές στα προημιτελικά και φέτος απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον απέκλεισε μία γαλλική ομάδα και δεν είναι ποτέ εύκολο να ξεπερνάς το εμπόδιο μίας ομάδας από την ίδια χώρα. Η Μπάγερν είναι μία ακόμα ομάδα που αξίζει. Θα πρέπει να έχουμε σεβασμό για τους άλλους. Το γεγονός ότι η Ίντερ δίνει το πρώτο ματς εντός έδρας; Όταν κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η ίδια ιστορία. Ο δρόμος για μένα δεν ήταν ποτέ εύκολος: είναι πιο δύσκολο να δίνεις το πρώτο ματς εκτός έδρας".



Ετό: "Κανείς δεν πιστεύει ότι θα περάσουμε"



Ο Σαμουέλ Ετό πέρασε πέντε ολόκληρα χρόνια στη Μπαρτσελόνα και τρέφει μεγάλη εκτίμηση για την πρώην ομάδα του όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει όνειρα για τον μεγάλο τελικό του "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική εφημερίδα "Sport", ο Καμερουνέζος επιθετικός της Ίντερ παραδέχτηκε ότι για τους περισσότερους θεωρείται σχεδόν απίθανο να αποκλειστεί η παρέα του Μέσι αλλά ταυτόχρονα υποστήριξε πως η Ίντερ μπορεί να τα καταφέρει καθώς έχει βελτιωθεί και εκείνη σημαντικά σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν.



" Θα μπορούσα να μιλάω για ώρα για πόσο καλά παίζει η Μπάρτσα. Εάν ξεκινήσουμε να κατονομάζουμε τις αρετές τους θα τελειώσουμε σε μία εβδομάδα. Αν υπάρχουν έξτρα κίνητρα για μένα; Πιο πολλοί είναι οι πονοκέφαλοι παρά τα κίνητρα".

Τα 983 χιλιόμετρα της Μπαρτσελόνα

Στο... δρόμο βρέθηκαν από την Κυριακή το απόγευμα τα αστέρια της Μπαρτσελόνα προκειμένου να φτάσουν στο Μιλάνο όπου τους περιμένει η Ιντερ για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (20/04 21.45)

Το ηφαίστειο με το περίεργο όνομα Eyjafjallajoekull έχει παραλύσει τα τελευταία 24ωρα τις αεροπορικές μεταφορές χωρίς φυσικά να κάνει εξαιρέσεις. Ανάμεσα στα "θύματά" του και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα που αναγκάστηκε να μεταβεί οδικώς από τη Βαρκελώνη στο Μιλάνο.

Οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" είχαν στο μυαλό τους δύο σχέδια για τη μετάβαση στην ιταλική πόλη. Είτε με πούλμαν με διανυκτέρευση στις Κάννες, είτε οδικώς μέχρι Βαλένθια, από εκεί αεροπορικώς για Πίζα και μετά και πάλι οδικώς για το Μιλάνο.
























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ