CHAMPIONS LEAGUE

Τα γαλλικά ΜΜΕ για το Μπορντό-Ολυμπιακός

Τα γαλλικά ΜΜΕ για το Μπορντό-Ολυμπιακός
Λούα Λούα

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν κατά κύριο λόγο στο φόβο των παικτών της Μπορντό μετά το γκολ του Μήτρογλου

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα των δημοφιλέστερων γαλλικών ιστοσελίδων:
Lequipe.fr: Η Μπορντό φοβήθηκε αλλά νίκησε τον Ολυμπιακό (2-1) για να προκριθεί στα προημιτελικά μαζί με τη Λιόν.

Francefootball.fr: Η Μπορντό τρόμαξε μετά το ημίχρονο, αλλά στο τέλος νίκησε τον Ολυμπιακό (2-1). Οι Γιρονδίνοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 1988.

Lefigaro.fr: Οι Γιρονδίνοι κέρδισαν την επιστροφή τους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μαζί με τη Λιόν θα είναι δύο γαλλικές ομάδες στους "8".

Sport365.fr: Πριν λυτρωθούν από μια κεφαλιά του Σαμάκ στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες της Μπορντό φοβήθηκαν απέναντι στους Έλληνες, που ήταν επικίνδυνοι μετά την ισοφάρισή τους.

Lemonde.fr: Η Μπορντό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τετάρτη στο "Σαμπάν Ντελμάς", επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού.

Lexpress.fr: Ένα πρώτο ημίχρονο καλό και ένα δεύτερο ανάποδο έφταναν στην Μπορντό για να βρεθεί την Τετάρτη στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη 2-1 επί του Ολυμπιακού.

Letelegramme.com: Η Μπορντό επικύρωσε το εισιτήριό της για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες του Λοράν Μπλαν επικράτησαν του Ολυμπιακού (2-1) χάρη στα γκολ του Γκουρκούφ (5') και του Σαμάκ (88'). Οι Έλληνες απάντησαν στο 65' χάρη σε ένα σουτ του Μήτρογλου. Η Μπορντό κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η ισοφάριση του Ολυμπιακού και η αποβολή του Ντιαρά στο 68' προκάλεσαν αμφιβολίες στο μυαλό των γηπεδούχων.












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ