ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 21:  Miroslav Klose of Germany does a flip in celebration of scoring his team's second goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group G match between Germany and Ghana at Castelao on June 21, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Martin Rose/Getty Images)
Ο Μίροσλαβ Κλόζε πανηγυρίζει με ιδιαίτερο τρόπο το γκολ του GETTY IMAGES

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τα παιχνίδια του Σαββάτου ανάμεσα σε Αργεντινή - Ιράν, Νιγηρία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Γερμανία - Γκάνα.

Τα φαβορί δυσκολεύτηκαν αρκετά το Σάββατο. Η Αργεντινή νίκησε στις καθυστερήσεις το Ιράν, η Γερμανία έμεινε στο "Χ" με την Γκάνα, ενώ η Βοσνία ηττήθηκε από την Νιγηρία.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά...

Η Αργεντινή παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, αλλα στο 91' μίλησε η κλάση του Λιονέλ Μέσι και κατάφερε να νικήσει το αξιόμαχο Ιράν με 1-0.

Η Βοσνία αδικήθηκε με το ακυρωθέν γκολ του Τζέκο, αλλά η Νιγηρία ήταν καλύτερη, νίκησε 1-0 και έβγαλε νοκ-άουτ τους Ευρωπαίους.

Το ιστορικό γκολ του Κλόζε (έπιασε Ρονάλντο) χάρισε στην Γερμανία την ισοπαλία (2-2) με την Γκάνα, η οποία ήταν καλύτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ