STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 27ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 27ης αγωνιστικής
Μπαράλες INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια για την 27η αγωνιστική της Superleague.

Έξι παιχνίδια το Σαββατοκύριακο για την 27η αγωνιστική, καθώς η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό αναβλήθηκε λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Στα πέντε από τα έξι ματς είχαμε το ίδιο σκορ. Είτε 1-0, είτε 0-1! Ελάχιστα τα γκολ, λοιπόν, αν και είχαμε ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις. Τέλος στην άδεια Λεωφόρο είχαμε χορταστικό παιχνίδι με επτά γκολ!

ΟΦΗ - Ξάνθη 0-1

Η Ξάνθη, χάρη σε υπέροχο γκολ του Καπετάνου (65'), πήρε το τρίποντο στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και μπαίνει γερά στη μάχη των πλέι οφ. Στον αντίποδα, οι Κρητικοί του Νίκου Αναστόπουλου βυθίστηκαν ακόμα περισσότερο.

Παναιτωλικός - Κέρκυρα 0-1

Η Κέρκυρα παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα του Παναιτωλικού και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Όμορφο γκολ από τον Γκαζαριάν.

Καλλονή - Πανιώνιος 1-0

Με το "χρυσό τέρμα" του Πετρο-γκολ η Καλλονή επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στην Μυτιλήνη και έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή της στην Super League.

Αστέρας - Ατρόμητος 1-0

Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλευόμενος το "κάστρο" του επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 με γκολ του Μπαράλες στο 45' παραμένοντας αήττητος στην έδρα του. Πρώτη ήττα για την ομάδα του Περιστερίου με τον Νιόπλια στον πάγκο.

Βέροια - Εργοτέλης 0-1

''Ζωντανός'' στην προσπάθεια για παραμονή στη Superleague έμεινε ο Εργοτέλης, που νίκησε τη Βέροια 1-0 στην Ημαθία. Ο Γκορκς (14') σημείωσε το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους Κρητικούς, δοκάρι είχε ο Ολαϊτάν στο 76'.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 4-3

Ο Παναθηναϊκός με κορυφαίο τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος πέτυχε χατ τρικ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 4-3 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην άδεια Λεωφόρο. Οι πράσινοι πιστοποίησαν ότι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ