ΙΩΝΙΚΟΣ

Τα ηνία στον Μπάριος

Τα ηνία στον Μπάριος
Μπάριος

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ουρουγουανού Χόρχε Μπάριος

Ο Χόρχε Μπάριος έχει γεννηθεί στις 24 Ιανουαρίου 1961 και ως ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα στις ομάδες Μοντεβιδέο Γουόντερερς (1977-1985), Ολυμπιακό (1985-1989), Λεβαδειακό (1989-1991), Πενιαρόλ (1991-1992), ενώ το 1993 επέστρεψε στη Μοντεβιδέο Γουόντερερς για να κλείσει την καριέρα του, ενώ συγχρόνως εργάστηκε και στο τεχνικό τιμ της ομάδας μέχρι το 2000.
Ο Μπάριος είναι από τους καλύτερους παίκτες που ανέδειξε το Ουρουγουανικό ποδόσφαιρο και φόρεσε τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του περισσότερες από 80 φορές, ενώ ήταν ο αρχηγός της στο Μουντιάλ του 1986, στο Μεξικό, την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ο νέος προπονητής του Ιωνικού, έχει δίπλωμα προπονητή Α κατηγορίας και εκτός από τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς έχει εργαστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης, ενώ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς έχει διατελέσει προπονητής στη Δόξα Δράμας και την Καβάλα.

Ο Μπάριος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα του και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την προσεχή εβδομάδα και θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή, αναμένεται να αποκτηθούν δύο ακόμα επιθετικοί ποδοσφαιριστές προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη, έχουν αποκτηθεί οι Γκόγκας, Μπαρτζώκας, Ζωγραφάκης, Γιόντης και έχει "κλείσει" ένας ακόμα ποδοσφαιριστής το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες, ενώ όπως είναι γνωστό επιστρέφει στην ομάδα ο Φιλίπ Ντα Κόστα.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ