ΙΝΤΕΡ

Τα ιστορικά τάκλιν του "σκληρού" Ματεράτσι (vds)!

Τα ιστορικά τάκλιν του "σκληρού" Ματεράτσι (vds)!
Ματεράτσι-Ίντερ

Θύτης ή θύμα; Η καριέρα του Μάρκο Ματεράτσι είναι συνυφασμένη με σκληρά μαρκαρίσματα και αποβολές, όπως και στο "Άνφιλντ" (vds)!

Μπορεί ο κεντρικός αμυντικός των "νερατζούρι" να ήταν έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή για την ευκολία με την οποία βγήκαν οι κάρτες από το τσεπάκι του (η πρώτη μάλιστα ήταν υπερβολικά αυστηρή), όμως αυτό δεν φάνηκε να απασχολεί ιδιαίτερα τους συμπαίκτες του...
"Ρωτήστε τον Ματεράτσι γιατί χάσαμε", φέρεται να είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του ματς, με την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια των πρωταθλητών Ιταλίας να είναι έκρυθμη.

Το εντυπωσιακό πάντως με τον κεντρικό αμυντικό της Ίντερ και της Εθνικής Ιταλίας είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ένα τέτοιο περιστατικό που έχει να κάνει με αποβολή ή σκληρό μαρκάρισμα σε κάποιον παίκτη.

Τουναντίον, η καριέρα του είναι γεμάτη από τέτοιες φάσεις, με τον δυναμικό αμυντικό να έχει άκρως... βεβαρημένο μητρώο, "υποχρεώνοντας" έτσι τους διαιτητές να τον αντιμετωπίζουν ενίοτε με κάποια δόση προκατάληψης.

Ήταν άλλωστε ο ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του τελικού του Μουντιάλ του 2006, όταν δέχτηκε την ιστορική "κουτουλιά" του Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ το υπέρμετρα σκληρό του παιχνίδι, κυρίως σε παιχνίδια με μεγάλη ένταση, είναι σήμα-κατατεθέν του.

Τα παρακάτω βίντεο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:





Οι τρόποι για να... αντιμετωπίσεις τον Ματεράτσι:


























TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ