ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα καλά λόγια του Βαζέχα

Τα καλά λόγια του Βαζέχα
Βαζέχα

Λείπει ένα 10άρι, λέει ο Βαζέχα και προβλέπει ότι oι "πράσινοι" θα κυριαρχήσουν

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού μιλάει με τον καλύτερο τρόπο για τη δουλειά του Βίκτορ Μουνιόθ, προσθέτει όμως ότι από την ομάδα λείπει ένας παίκτης.
" Νομίζω ότι από την ομάδα λείπει ένας κλασσικός πλέι μέικερ. Να παίζει δηλαδή πίσω από τους δύο επιθετικούς. Επίσης και στα άκρα πρέπει να ενισχυθεί. Όντως ο Γιάννης Γκούμας κάνει καταπληκτική δουλειά φέτος και μαζί με τον Μόρις αποτελούν ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο", ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperΣΠΟΡ FM.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Πολωνό, έχει το υλικό και την αξία για να σπάσει την "ερυθρόκευκη" κυριαρχία, με τον Βαζέχα να εξηγεί:

" Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό δρόμο. Με αυτά τα παιδιά έχει μέλλον. Ο προπονητής πρέπει να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει αλλάξει κάποια πράγματα και ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι με 2-3 καλές μεταγραφές το καλοκαίρι η ομάδα αυτή μπορεί να είναι στην κορυφή για τα επόμενα χρόνια. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να έρθει και μια μεγάλη προσωπικότητα. Ένας μεγάλος παίκτης".

Ο Βαζέχα μίλησε για το δίδυμο στην επίθεση, Σαλπιγγίδη-Παπαδόπουλο, αλλά και τον Σωτήρη Νίνη, την αποκάλυψη της σεζόν.

" Βλέπω θετικά τον Σαλπιγγίδη. Ο Δημήτρης βρίσκεται σε φόρμα εδώ και αρκετά χρόνια και δίνει ό, τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα. Ο Παπαδόπουλος παίζει πιο πίσω από τον Σαλπιγγίδη και δείχνει ότι τώρα συνέρχεται από τον τραυματισμό του. Δεν πρέπει πάντως να τους συγκρίνει ο κόσμος με την εποχή που παίζαμε εμείς".

Για τον Νίνη καταλήγει λέγοντας " σίγουρα μου έχει κάνει εντύπωση ο Σωτήρης Νίνης αφού είναι πολύ καλός. Δεν πρέπει όμως να πέσει όλο το βάρος σ’ αυτόν. Να μην "καεί" δηλαδή. Ο Μουνιόθ κάνει καλά που βάζει νέους παίκτες μιας και οι εμπειρίες που αποκτούν είναι πολύτιμες".










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ