ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα κεφάλια μέσα ενόψει "Κλ. Βικελίδης"

Τα κεφάλια μέσα ενόψει "Κλ. Βικελίδης"
ομαδικη παικτες προπονηση

Άρχισε η... δουλειά ενόψει "Κλ. Βικελίδης". Δεν πήγε στην SL ο Κόκκαλης. Υπόκλιση Γκαλέτι στους Νέους

Oι Πειραιώτες επέστρεψαν μετά από διήμερο ρεπό στις προπονήσεις και έβαλαν... μπρος για τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη.
Τι κι αν έχουμε ακόμη 6 μέρες μέχρι την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν ήδη να προετοιμάζονται έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος, για τον Ολυμπιακό.

Σας έχουμε ξαναγράψει και το επαναλαμβάνουμε πως η αρχή είναι... βουνό για τους Πειραιώτες, όμως άμα ξεκινήσουν με το τρίποντο, τότε η συνέχεια θα είναι πολύ πιο εύκολη και... απλή.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και οι παίκτες ξεχνούν την ξεκούραση και βάζουν το κεφάλι κάτω για να δουλέψουν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει Άρη.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Συγκεκριμένα, μονάχα ο Ζαϊρί και ο Ντιόγκο είναι εκτός πλάνων, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Ο μεν Μαροκινός συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο, ενώ ο δε Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Να σας θυμίσουμε πως ο Ντιόγκο λογικά θα χάσει όλους τους αγώνες των πλέι οφ, ενώ για τον Ζαϊρί κανείς δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει.

Δεν πήγε στην Superleague ο Κόκκαλης



Παρά τις αρχικές πληροφορίες, ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν πήγε τελικά στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague, την Πέμπτη.

Οι φήμες ανέφεραν πως ο πρόεδρος των Πειραιωτών, θα έδινε το παρών στο Δ.Σ προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του με τον Νικόλα Πατέρα, όμως τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν και τους "ερυθρόλευκους" εκπροσώπησαν οι Γιώργος Λούβαρης και Θεόδωρος Γιαννίκος.

Αντίθετα, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί και συζήτησε με τους άμεσους συνεργάτες του (Χρυσικόπουλο, Θεοδωρίδη) για κάποια θέματα που "καίνε" την ομάδα.

Ο Γκαλέτι υποκλίνεται στους Νέους

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, δεν μπορεί να προσφέρει αυτή την στιγμή τις υπηρεσίες του στην ομάδα, όμως έχει δηλώσει κατά καιρούς πως νιώθει μέλος και οπαδός του Ολυμπιακού.

Αυτό φαίνεται από τις κινήσεις και τις πράξεις του Αργεντινού και μια απ' αυτές είναι τα συγχαρητήρια που έστειλε μέσω της ιστοσελίδας του, στην ομάδα Νέων που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ, φέρεται σαν πραγματικός Ολυμπιακός, νιώθει Πειραιώτης και με κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει.

"Ένα μεγάλο μπράβο στους νέους για το πρωτάθλημα που κατέκτησαν. Είναι ένας σημαντικός τίτλος για την ομάδα που είναι αποτέλεσμα καλής δουλειάς και ποιότητας ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στον Ολυμπιακό. Μία μεγάλη αγκαλιά, συνεχίστε έτσι", αναφέρει η ανάρτηση στο επίσημο σάιτ του Γκαλέτι.

Προτάθηκε ο Γκοβού


Από την στιγμή που το πρωτάθλημα χάθηκε για τον Ολυμπιακό, τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πιθανούς μεταγραφικούς στόχους είναι αμέτρητα.

Τα ονόματα είναι πολλά και μέσα σ' αυτά προθέστε κι' αυτό του Σιντεΐ Γκοβού, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ" προτάθηκε στους Πειραιώτες.

Το συμβόλαιο του διεθνή Γάλλου με την Λιόν λήγει το καλοκαίρι και η περίπτωση του ίσως εξεταστεί από τους "ερυθρολεύκους".

Ο ίδιος φαίνεται να μην έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας μας, αρκεί να καλυφθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις. Αυτό είναι και το μεγάλο αγκάθι, αφού ο 30χρονος σούπερ σταρ ζητά περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκοβού αγωνίζεται ως δεξί χαφ και ως δεύτερος επιθετικός και αν ο Γκαλέτι αργήσει να επιστρέψει, δεν αποκλείεται το όνομα του Γάλλου να "παίξει" δυνατά για τους Πειραιώτες.

Ο Γκοβού εν δράσει...













































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ