ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα -κουρασμένα- παιδιά του Πειραιά

Τα -κουρασμένα- παιδιά του Πειραιά
λούα λούα χειροκρότημα απογοήτευση

Στην κούραση τα έριξαν για την εμφάνιση στο β' μέρος Λούα Λούα και "Ντάρμπι". Όλοφ: "Δεν ήταν πέναλτι"

O Κονγκολέζος επιθετικός που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, υπογράμμισε πως θα μοιραστεί τον βραβείο με την ομάδα και τον προπονητή, ενώ αποκάλυψε πως νιώθει κουρασμένος.
"Το βραβείο θα το μοιραστώ με όλη την ομάδα, αλλά και τον προπονητή. Μάλλον μας βγήκε η κούραση από τον αγώνα με την Μπορντό. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Θα πρέπει να το δούμε. Ήμουν πολύ καιρό στο Κατάρ και είναι φυσιολογικό να μου λείπουν παιχνίδια. Είμαι κουρασμένος από την αποχή, κάτι που βγήκε", δήλωσε μεταξύ άλλων ο επιθετικός των "ερυθρολεύκων".

Ντάρμπισιρ: "Ήμασταν κουρασμένοι από την Μπορντό"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ματ Ντάρμπισιρ, που μίλησε για κούραση λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα, ενώ παραδέχθηκε πως η απόδοση της ομάδας του σήμερα δεν ήταν καλή: "Δεν παίξαμε καλά. Αυτό το είδαν όλοι. Θεωρώ ότι ήμασταν κουρασμένοι από τον αγώνα με την Μπορντό. Όμως, νικήσαμε και αυτό το παιχνίδι και προχωράμε".

Για τους τραυματισμούς που δεν λένε ν' αφήσουν φέτος τον Ολυμπιακό: "Δεν έχει σημασία αυτό. Εμείς θα πρέπει να λειτουργούμε ως ομάδα, χωρίς να επηρεαζόμαστε. Ο καθένας που έρχεται στην ομάδα θα πρέπει να κάνει την δουλειά του".



Για το ματς με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, που ακολουθεί: "Έχουμε μία εβδομάδα για να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις "μπαταρίες" μας. Στην συνέχεια θα πρέπει να προετοιμαστούμε από την αρχή για τον αγώνα με τον Ηρακλή".



Μέλμπεργκ: "Δεν ήταν πέναλτι"


Από την πλευρά του, ο Όλοφ Μέλμπεργκ μίλησε για το πέναλτι που ζητήσαν οι Περιστεριώτες σε μαρκάρισμα του ίδιου πάντω στον Σαγκανόφσκι, υπογραμμίζοντας πως δεν βρήκε τον άσο του Ατρομήτου.

"Θεωρώ ότι δεν είναι πέναλτι. Δεν νομίζω να τον βρήκα", ήταν τα λόγια του Σουηδού αμυντικού.

Σφακιανάκης: "Άδικο αποτέλεσμα"

Aπό τους παίκτες του Ατρομήτου μίλησε ο Στέλιος Σφακιανάκης, χαρακτηρίζοντας άδικο το αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην φάση του πέναλτι.

"Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα. Αν μας είχε δώσει ο διαιτητής το πέναλτι θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Χάνουμε αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια που δίνουμε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε", δήλωσε ο μέσος του Ατρομήτου.















TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ