ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα λένε με Δώνη

Τα λένε με Δώνη
Δώνης INTIME SPORTS

Τις εξελίξεις στον Ατρόμητο περιμένουν οι φίλαθλοι της ομάδας όσον αφορά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ θα συναντηθεί με τον Γιώργο Δώνη με θέμα τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο την ΠΑΕ είναι το μέλλον του "τρένου" στην ομάδα.

Σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στον Ατρόμητο τότε θα αρχίσει η αναζήτηση νέου τεχνικού. Επίσης, θα πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός σε περίπτωση που τελικά ο Ατρόμητος βγει στην Ευρώπη. Σε αυτό το ενδεχόμενο η προετοιμασία θα ξεκινήσει νωρίτερα ώστε οι Περιστεριώτες να είναι έτοιμοι στις 14 ιουλίου για τον πρώτο προκριματικό.

Ραντεβού θα υπάρξει και με τον Μασαμπά Σαμπού, ώστε να ξεκαθαριστεί αν ο Σενεγαλέζος παίκτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα ή να γυρίσει στην Γαλλία.

Η διοίκηση θα έχει εντός των ημερών συζήτηση με τον Μάρτσιν Μπαζίνσκι, για την ανανέωσει του συμβολαίου του. Την παραμονή του Πολωνού επιθετικού επιθυμεί και ο Δώνης και απομένει η συγκατάθεση του παίκτη ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ατρόμητο.

Συνάντηση θα υπάρξει και με τον Λούκας Φαβάλι, που δεσμεύεται με ένα χρόνο συμβόλαιο και θέλει να μάθει αν θα βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τη νέα σεζόν.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ