STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα ματς της 12ης αγωνιστικής

Τα ματς της 12ης αγωνιστικής
Μπέτο

Στο 92' ισοφάρισε τον Άρη ο ΠΓΣΣ (1-1). Νίκες για Λεβαδειακό, ΑΕΛ, κόντρα σε Πανθρακικό, Καβάλα (v)

Ο Εργοτέλης διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει στο "Καυτανζόγλειο" από τον Ηρακλή τα τελευταία 3 χρόνια επικρατώντας με 2-0 χάρις στα γκολ των Ορφανού (50') και Μπούντιμιρ (84'). Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και Skoda Ξάνθη.
Η αυλαία της αγωνιστικής είχε ωστόσο και άλλο ένα ντέρμπι αυτό του "ΟΑΚΑ", μεταξύ των "δικεφάλων" του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 χάρις στο τέρμα του Μαντούκα στο 48'.

Την Κυριακή ο Λεβαδειακός πέρασε από την έδρα του Πανθρακικού με 2-0, την ώρα που η ΑΕΛ κέρδιζε την Καβάλα με 1-0. Λίγο αργότερα ο Πανιώνιος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Άρη στο Βικελίδης στο 92ο λεπτό.

Η 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009



Ηρακλής-Εργοτέλης 0-2

Ηρακλής-Εργοτέλης 0-2

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Ο Εργοτέλης διατήρησε την παράδοση που τον θέλει τα τρία τελευταία χρόνια να μην χάνει από τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο", επικρατώντας με 2-0 χάρις στα γκολ των Ορφανού (50') και Μπούντιμιρ (84').

Σε ένα αρκετά "φτωχό" πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής μπορεί να είχε αρχικά την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

Ο Εργοτέλης μπόρεσε στη συνέχεια να ισορροπήσει ενώ είχε στο ενεργητικό του και την καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου με τον Κοβαλέφσκι όμως να λέει "όχι" στον Βερπακόφσκις.

Στην επανάληψη όμως ο Εργοτέλης είχε την ουσία και χτυπώντας δύο φορές, μία στο 50' και μία στο 84' με Ορφανό και Μπούντιμιρ αντίστοιχα επικράτησε εκτός έδρας με 2-0.

Αστέρας Τρίπολης-Σκόντα Ξάνθη 0-0

Αστέρας Τρίπολης-Σκόντα Ξάνθη 0-0

Διαιτητής: Δημήτρης Κύρκος (Ηπειρος)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, με τις δυο ομάδες να έχουν χάσει πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι.

Σε έναν αγώνα με πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες, Αστέρας Τρίπολης και Skoda Ξάνθη θα μείνουν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στο πρώτο ημίχρονο, και τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο για να πάρουν το παιχνίδι.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0

Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Πάτρας)
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο

Η ΑΕΚ ανάγκασε τους φιλάθλους να την σφυρίξουν για ένα ακόμα παιχνίδι με την εμφάνισή της στο πρώτο μέρος αλλά μία εκπληκτικη ενέργεια του Σκόκο άλλαξε τη ροή του αγώνα και έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η Ένωση ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και εκτός από το γκολ είχε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες για να... καθαρίσει από νωρίς τη νίκη. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με διάθεση να παίξει μόνο άμυνα και δεν ρίσκαρε στο πολύ κακό πρώτο μέρος των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να φύγει με την ήττα από την Αθήνα.

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009



Λάρισα-Νέα Καβάλα 1-0

Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Εθνικό Αλκαζάρ

ΑΕΛ-Νέα Καβάλα 1-0

Με το γκολ του Κάσας στο 60', η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 της Νέας Καβάλας, στο πρώτο ματς των "βυσσινί" μετά το χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Πανθρακικός-Λεβαδειακός 0-2 Novasports 2

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνής

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 0-2

Ο Λεβαδειακός πέρασε με 2-0 από την Κομοτηνή χάρη στα δυο γκολ του Ναπολεόνι στο 24' με σουτ και στο 55' με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Ο Πανθρακικός υπέστη μια καταδικαστική ήττα, όσο αφορά την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ, αφού ηττήθηκε με 0-2 από τον Λεβαδειακό στην Κομοτηνή, χάρη στα δυο γκολ του Ναπολεόνι στο 24' με σουτ και στο 55' με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Πλέον οι "κροκόδειλοι" θέλουν ένα θαύμα για να παραμείνουν ζωντανοί στο όνειρο της παραμονής.

Αρης-Πανιώνιος 1-1

Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Άρης-Πανιώνιος 1-1

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, Άρης και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κουμόρτζι με κεφαλιά από θέση οφσάιντ ισοφάρισε την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νέτο στο 82'.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον πάγκο του Άρη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 73' όταν και αποβλήθηκε ο Αράνο με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κουμόρτζι.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-2

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
Γήπεδο: "Καραϊσκάκη"

Με καθυστέρηση (μιας ώρας) ξεκίνησε το ντέρμπι, στις... καθυστερήσεις σκόραρε ο Μήτρογλου το ένα από τα δύο του γκολ που χάρισαν στον Ολυμπιακό τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-0.

Η ομοιότητά τους ήταν ότι μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο σε απόδοση. Η (μεγάλη) διαφορά των «αιωνίων» στο χθεσινό ντέρμπι αναλύεται ως εξής: στο καλό ημίχρονό του ο Παναθηναϊκός όχι απλώς δεν σκόραρε αλλά επιπλέον δέχθηκε τέρμα (μόλις στο δεύτερο σουτ των γηπεδούχων ύστερα από 45 λεπτά αγώνα ενώ οι Πράσινοι είχαν δέκα!).

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός τον «τελείωσε» με συνοπτικές διαδικασίες στο δικό του (δεύτερο) μισό του αγώνα με πρωταγωνιστή τον «killer» Κώστα Μήτρογλου.

Δύο (από τα κάμποσα) ερωτήματα: Αλήθεια που ήταν σήμερα ο (παίκτης βαρόμετρο του Παναθηναϊκού) Κατσουράνης, ήταν στο γήπεδο; Και επίσης, γιατί ο Κάκος "μάσαγε" τις κίτρινες κάρτες, με αποκορύφωμα το ότι δεν έδειξε τη δεύτερη στο 90’ της αναμέτρησης στον Ντούντου για το τρίτο "δολοφονικό" τάκλιν του στον αγώνα; Πάμε να δούμε όλα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00, , Novasports 1

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης (Αθήνας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Σε ένα ματς με δυο διαφορετικές εικόνες σε κάθε ημίχρονο, ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 57' ο Μπρίτο με πολύ ωραία κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ το 2-0 έκανε ο Περόνε στο 64' με κοντινό πλασέ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 77' με δυνατό σουτ του Ντιμπαλά, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς.

Videos από την 12η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0



Άρης-Πανιώνιος 1-1



ΑΕΛ-Καβάλα 1-0



ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0



Αστέρας Τρ.-Ξάνθη 0-0



Ηρακλής-Εργοτέλης 0-2



Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13η)


Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009



Λεβαδειακός-Αρης 16:45
Σκόντα Ξάνθη-Ολυμπιακός 19:00
ΠΑΟΚ-Λάρισα 19:00

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009


ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής 14:30
Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 14:30
Εργοτέλης-Νέα Καβάλα 16:45
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος Αθηνών 16:45
Πανιώνιος-ΑΕΚ 19:00






































































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ