STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Tα ματς της 30ης αγωνιστικής

Tα ματς της 30ης αγωνιστικής
New Image

Nίκες για ΟΣΦΠ-ΑΕΚ, δύο φιέστες, αλλά... καμία απονομή. Έπεσε ο Ατρόμητος. Πέμπτος ο Πανιώνιος (vids)

Τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα, που "μπερδεύει" την κατάσταση στην κορυφή, αλλά και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Αν η κατάσταση μείνει ως έχει κι επικυρωθεί ο μηδενισμός του Απόλλωνα Καλαμαριάς οι "ερυθρόλευκοι" είναι αυτοί που θα έκαναν και με το... νόμο τον γύρο του θριάμβου.
Μεγάλη νίκη του Εργοτέλη (3-0 την Ξάνθη) που "έριξε" τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κατακτήσει το "τρίποντο" (2-1 ο Πανιώνιος) και υποβιβάζεται στη Β' Εθνική, "παρέα" με τη Βέροια και την Καλαμαριά.

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(τελευταία, ώρα έναρξης 19:00)

Κυριακή, 20 Απριλίου 2008

Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-1

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣ

Ο Πανιώνιος με δυο γκολ του Χούτου νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο και "καπάρωσε" την 5η θέση μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης απο την ΑΕΚ. Υποβιβάστηκαν οι Περιστεριώτες.

Αρης-ΟΦΗ: 2-0

Διαιτητής: Λεόντιος Τράτος (Κύπρου)
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Με νίκη έκλεισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Άρης που επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το σκορ άνοιξε στο 60' ο Χαβίτο ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Κόκε έγραψε με πλασέ το τελικό 2-0.

Λεβαδειακός-Βέροια: 5-3

Διαιτητής: Μιχάλης Γερμανάκος (Αθηνών)
Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Ο Λεβαδειακός θα συνεχίσει και του χρόνου να αγωνίζεται στην Σούπερλίγκα μετά τη νίκη 5-3 επί της Βέροιας. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ χρειαζόταν μόνο ισοπαλία για να οριστικοποιήσoυν την παραμονή και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν με τρεις σερί νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Βέροια πριν την σημερινή αναμέτρηση είχε αποχαιρετήσει την κατηγορία και αγωνίστηκε χωρίς άγχος με αποτέλεσμα να πετύχει τρία γκολ, ενώ δημιουργήσε και άλλες ευκαιρίες, συνεισφέροντας στο απολαυστικό θέαμα των δύο ομάδων.

Απόλλων Καλαμαριάς-Παναθηναϊκός: 1-3

Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Πάτρας)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Το απόλυτο σερί νικών πέτυχε στην Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με νίκη 3-1 επί της Καλαμαριάς. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Γαλανόπουλος που πέτυχε δύο αυτογκολ. Παπαδόπουλος και Μπάρκογλου τα άλλα δύο γκολ.

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: 2-0

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Σαν πρωταθλήτρια αγωνίστηκε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, όμως περιμένει να στεφθεί μονάχα αν αθωωθεί από το CAS, η Καλαμαριά. Εκτός πλέι-οφ έμεινε ο Αστέρας!

Ο Ριβάλντο ήταν αυτός που βρήκε πρώτος δίχτυα, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Μπλάνκο με ανάποδο ψαλίδι! Ο "Ζορό" της ΑΕΚ έφτασε τα 19 γκολ και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός-Ηρακλής: 3-1

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη

Με εξαιρετική εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 3-1 τον Ηρακλή την τελευταία αγωνιστική της Super League, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και περιμένει την απόφαση του CAS για να στεφθεί πρωταθλητής

Το σκορ άνοιξε ο Μήτρογλου στο 26' για να διπλασιάσει τα τέρματα του (39'). Στο 50' ο Τζόλε έκανε το 3-0 για να μειώσει στο 61' ο Μαλαγκιένιο.

Λάρισα-ΠΑΟΚ: 4-3

Διαιτητής: Γιώργος Ευαγγέλου Γιαννόπουλος (Αθήνα)
Γήπεδο: Αλκαζάρ

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς, το οποίο καθήλωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Αλκαζάρ", η Λάρισα επιβλήθηκε με 4-3 του ΠΑΟΚ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 από το 41'.

Η νίκη όμως αυτή δεν ήταν αρκετή για τους "βυσσινί" να κατακτήσουν την 5η θέση και να συμμετάσχουν στα φετινά πλέι-οφ καθώς υστέρησαν στην ισοβαθμία με τον Πανιώνιο (έφτασαν και οι δύο ομάδες τους 45 πόντους).

Εργοτέλης-Σκόντα Ξάνθη: 3-0

Διαιτητής: Γιάννης Σταυρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Ο Εργοτέλης έκανε το καθήκον του, επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης, και παρέμεινε στη Super League, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Ατρομήτου με 2-1 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Σκόρερ για τους Κρητικούς ήταν ο Ζούνιορ στο 35' με πέναλτι και ο Βακουφτσής τέσσερα λεπτά αργότερα.

ΟΣΦΠ-Ηρακλής 3-1













AEK-Aστέρας 2-0







Highlights και γκολ από όλα τα υπόλοιπα ματς:



























































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ