STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα ματς του Σαββατοκύριακου

Τα ματς του Σαββατοκύριακου
μπάλες Superleague INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Superleague.

Χορταστικό το θέαμα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Απόλλωνας αυτό της παραμονής, ενώ σε Κομοτηνή, Αθήνα και Κρήτη είχαμε πανέμορφα γκολ.

Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς 3-1

Χορταστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδιναν ένα κρίσιμο μεταξύ τους ματς, με φόντο την μάχη της παραμονής στην Super League. Στο 17' ο Απόλλωνας είχε ήδη προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Πλατανιά να μειώνει στο 29'.

Παναθηναϊκός-Άρης 4-1

Ερχόμενος με φόρα από την νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και με τον Μάρκους Μπεργκ σε μεγάλα κέφια ο Παναθηναϊκός σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Άρη επικρατώντας με 4-1 στην Λεωφόρο και ικανοποιώντας τον κόσμο του που γέμισε το "Απόστολος Νικολαϊδης" για να τιμήσει και την "ανίκητη γενιά" του 1963-64, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Skoda Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς όπου όλα έδειχναν πως όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ θα "καθάριζε" το παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στα "Πηγάδια" και πήρε μία ακόμα σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία των πλέι οφ της Super League.

Ατρόμητος - Πανιώνιος 4-0

Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, ο οποίος δε συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από τον Πανιώνιο. Οι Περιστεριώτες μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και έφτασαν με χαρακτηριστική ευκολία στη νίκη, η οποία τους διατηρεί στη δεύτερη θέση.

Πανθρακικός-Εργοτέλης 2-1

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Πανθρακικός επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-1 καθώς με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσματα η νίκη αυτή τον έφερε την ομάδα του Άκη Μάντζιου μόνη της στην έκτη θέση της Super League. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-1

Πολλά νεύρα, κίτρινες κάρτες, ανατροπή και τρία συνολικά γκολ είχε το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν το προβάδισμα στο 33' με φοβερό σουτ του Σάμαρη, αλλά ο "Δικέφαλος" εκμεταλλεύθηκε δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνα των Πειραιωτών και με γκολ των Αθανασιάδη στο 36' και Τζαβέλλα στο 84', γύρισε το παιχνίδι και πήρε την νίκη.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος όμως κατάφερε να μη χάσει σε δεύτερο σερί παιχνίδι στην Κρήτη. Σε έναν αγώνα που το φινάλε του ήταν απίστευτο ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο 85', αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι τέλους.

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 2-1

Μέχρι την έναρξη των καθυστερήσεων στην Λιβαδειά, ο Παναιτωλικός κρατούσε το προβάδισμα από το γκολ που σημείωσε μόλις στο 2' ο Μάριο Μπούντιμιρ. Ανήμερα όμως των 88ών γενεθλίων του, οι γηπεδούχοι του επιφύλασσαν πικρό φινάλε σκοράροντας αρχικά με τον Κονέ (91') και στη συνέχεια με τον Μάντζιο (96'). Κάπως έτσι ο Λεβαδειακός έφτασε σε μία ακόμη επική ανατροπή (σ.σ. είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στον Άρη) η οποία τον ανέβασε στους 33 βαθμούς, 8 πάνω από τα πλέι-άουτ.Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, γνώρισε την τρίτη σερί ήττα, μένοντας κολλημένος στους 34 βαθμούς.

Δευτέρα 10/3: ΑΕΛ Καλλονής - Βέροια (NS1, Sport24.gr)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ