ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα... νέα δεδομένα για τη παραμονή του Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό

Τα... νέα δεδομένα για τη παραμονή του Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα μπορεί να ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις των πράσινων στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό αλλά η παραμονή του στο Τριφύλλι βρίσκεται στον αέρα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον Λουτσιάνο Φιγκερόα ενόψει της επόμενης σεζόν και δεν καίγεται για την παραμονή του στο Τριφύλλι και την επόμενη σεζόν. Τουλάχιστον αυτό αφήνουν να εννοηθούν δυο γεγονότα που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο είναι το γεγονός ότι στο Τριφύλλι επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Μπεργκ με τον "Ολλανδό" να προορίζει τον Σουηδό σέντερ φορ ως την κολόνα της επίθεσης των πράσινων.

Το δεύτερο έχει να κάνει με το ότι στο πρώτο ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση του Τριφυλλιού και τον δικηγόρο του Λουτσιάνο Φιγκερόα του προτάθηκε ναι μεν η παραμονή αλλά με λιγότερα χρήματα από ότι είχε προβλεφθεί και συμφωνηθεί στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δυο πλευρές τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός άσος είχε όρο στο συμβόλαιο του για μονοετής ανανέωση με ένα ποσό τις τάξεως των 280.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν.

Αυτά τα λεφτά όμως στο Τριφύλλι είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν για αυτό και πρότειναν στον Αργεντινό στράικερ να μείνει με ένα ποσό τις τάξεως των 150.000-160.000 ευρώ συν μπόνους έτσι ώστε να έχουν και αυτοί το κεφάλι τους ήσυχο αναφορικά με τους τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του ο Φιγκερόα.

Επίσης από τον Παναθηναϊκό σημειώθηκε στον εκπρόσωπο του Αργεντινού πως ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού δεν θα ταιριάζει απόλυτα στον "Λούτσο", αλλά εκτιμούν πως παίκτης έχει ποιότητα και μπορεί να κάνει την διαφορά, ενώ έδειξε διάθεση να προσφέρει όταν αγωνίστηκε και για αυτό το λόγο θέλουν να τον κρατήσουν.

Η πλευρά του Φιγκερόα άκουσε όσα είπε η διοίκηση του Παναθηναϊκού και αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ