ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα νούμερα στις φανέλες των παικτών της Μπαρτσελόνα

Τα νούμερα στις φανέλες των παικτών της Μπαρτσελόνα

Οριστικοποιήθηκαν τα νούμερα τα οποία θα φοράνε οι παίκτες της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν. Παρελθόν αριθμοί τύπου "37", όπως του Τέγιο. Από 1-25 η αρίθμηση.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα τους αριθμούς στις φανέλες που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της αυτή τη σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα νούμερα είναι από το 1 έως το 25, όσοι δηλαδή και οι παίκτες της πρώτης ομάδας.

Δεν υπάρχουν αριθμοί όπως 49, 67, ή 88 που συναντάμε σε πολλές ομάδες και δεν θυμίζουν και πολύ το συγκεκριμένο άθλημα. Για παράδειγμα ο Κριστιάν Τέγιο που πέρσι είχε... ξεφύγει με το 37, επέλεξε φέτος το 20.

Η ανακοίνωση της Μπάρτσα ήρθε μετά την επιβεβαίωση ότι οι τραυματίες Αφελάι και Κουένκα θα έχουν στη φανέλα το 19 και το 23 αντίστοιχα.

Από την περσινή ομάδα, 15 ποδοσφαιριστές διατήρησαν το ίδιο νούμερο. Οι Βαλντές, Πικέ, Φάμπρεγκας, Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Ντος Σάντος, Πίντο, Ματσεράνο, Μπάρτρα, Μπουσκέτς, Άλμπα και Αντριάνο.

Οι υπόλοιποι αποφάσισαν να αλλάξουν αριθμό. Ο Άλβες πήρε το 22 για να τιμήσει τον Αμπιντάλ, ο Μοντόγια πήρε το νούμερο του Άλβες (2), ο Πέδρο το 7 του Βίγια που έφυγε, ο Σονγκ το 17 που είχε στην Άρσεναλ και ο Τέγιο όπως αναφέραμε το 20 αντί του 37.

Ο Νεϊμάρ πήρε το 11, ενώ οι άλλες δύο... αφίξεις, Σέρτζι Ρομπέρτο και Ολαθάμπαλ, το 24 και το 25 αντίστοιχα.

Τα νούμερα στις φανέλες των παικτών της Μπαρτσελόνα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ