STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής

Τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής
Μέλμπεργκ, Λούα, Βιτόλο

Μέγας ΠΑΟΚ πήρε διπλό (0-1) και έπιασε τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠAO (0-0 με Άρη) βρίσκεται στο +8 (vid)

Η πρεμιέρα έγινε το Σάββατο στην Τρίπολη με τον Αστέρα να επικρατεί του Πανιωνίου με 2-0. Την ίδια ώρα στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης, με γκολ του Ορφανού, κατακτούσε το πολύτιμο τρίποντο επί του Λεβαδειακού με 1-0. Τέλος με γκολ των Ζέσους και Ρομέου η ΑΕΛ νίκησε με 2-1 τον Ηρακλή στο "Αλκαζάρ".
Την Κυριακή ο Ατρόμητος επικράτησε της Νέας Καβάλας με 2-0 στο Περιστέρι, ενώ Πανθρακικός και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της Θράκης.

Η 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010



Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ (Καβάλας)
Γήπεδο: Τρίπολης

Μετά από την κακή παρένθεση στην Τούμπα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου, που έχει να... δει χαρά από το 2009.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Λούκας Βίλτσες, αφού με τα δύο του γκολ, χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα της Αρκαδίας που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Μ' αυτή τη νίκη, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου παραμένει σταθερά στην πέμπτη θέση, αποκτώντας μάλιστα διαφορά 3 βαθμών από την ΑΕΚ που παίζει την Κυριακή. Αυτός ο Αστέρας είναι για πολύ ψηλά...

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 1-0

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 1-0

Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Με "χρυσή" αλλαγή τον Δημήτρη Ορφανό, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο Παγκρήτιο για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι, που παρέμειναν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους.

Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, σημείωσε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2010 και μετά από πέντε αγώνες χωρίς "τρίποντο" και πήρε βαθμολογική... ανάσα, ανεβαίνοντας στην 7η θέση.

Λάρισα-Ηρακλής 2-1

ΑΕΛ-Ηρακλής 2-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσων)
Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η ΑΕΛ κέρδισε τον Ηρακλή με 2-1 στο Αλκαζάρ χάρη στα γκολ των Ζέσους και Ρομέου. Για τον Γηραιό το σκορ μείωσε ο Γιάντσης στο 77ο λεπτό με ασύλληπτο σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή του Βιέρα.

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Ατρόμητος Αθηνών-Νέα Καβάλα 14:30, Novasports 1

Διαιτητής: Κωνσταντινέας Πέτρος (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Ατρόμητος-Καβάλα 2-0

Με γκολ των Νεμπεγλέρα (35') και Περόνε (46') ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 την Καβάλα και έκανε άλμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Πανθρακικός-Σκόντα Ξάνθη 1-1

Διαιτητής: Παπασταμάτης Κωνσταντίνος (Αθηνών)
Γήπεδο: Δ.Α.Κ. Κομοτηνής

Πανθρακικός-Skoda Ξάνθη 1-1

Ισόπαλο έληξε με 1-1 το Thrakiko, σε ένα ματς με πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες που μοιράστηκαν τελικά από ένα βαθμό. Σε ένα ματς με πολλές φάσεις και χορταστικό θέαμα Πανθρακικός και Ξάνθη έμειναν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε δεύτερο μέρος και πήραν δίκαια τον ένα βαθμό, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν στην αγωνιστική κυριαρχία των “κροκόδειλων”. Η Ξάνθη προηγήθηκε στο σκορ στο 37ο λεπτό με σουτ του Στρμπά από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ το 1-1 έκανε ο Παπουλής στο 82' με πλασέ.

Αρης-Παναθηναϊκός 0-0

Διαιτητής: Σπάθας Ηλίας (Πειραιά)
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Αρης-Παναθηναϊκός 0-0

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Αρης και Παναθηναϊκός στην "λευκή" ισοπαλία (0-0) του "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι δύο ομάδες που είχαν από ένα δοκάρι με τον Κάμπορα και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ λόγω των εκπληκτικών πορτιέρο Σηφάκη και Τζόρβα.

Εκπληκτική ατμόσφαιρα το "Κλεάνθης Βικελίδης" με τους φιλοξενούμενους αρκετά καλύτερους. Με λάθη ο διαιτητής Σπάθας.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Διαιτητής: Δαλούκας Γεώργιος (Θεσσαλίας)
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Το πρώτο γκολ του Εντίνιο με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ήταν ικανό να δώσει μια μεγάλη νίκη με 1-0 στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να τον ανεβάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τους Πειραιώτες. Έντονες αποδοκιμασίες κατά Σωκράτη Κόκκαλη και παικτών και ορισμένα σπασμένα καθίσματα, ο απολογισμός της ήττας για τον Ολυμππιακό

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Διαιτητής: Παμπορίδης Βασίλειος (Κιλκίς)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Η Ένωση είχε σε μεγάλα κέφια τον Ράφικ Τζεμπούρ και πήρε τους τρεις βαθμούς με τον Γαλλοαλγερινό να ανοίγει το σκορ (23') και τον Παντελή Καφέ να πετυχαίνει τα άλλα δύο τέρματα (71', 94'). Οι Γιαννιώτες, που παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη, είχαν ισοφαρίσει με τον Σαϊτιώτη στο 55'.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20η)


Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010



ΠΑΣ Γιάννινα-Λάρισα 16:45
Ηρακλής-Καβάλα 16:45
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Αθηνών 19:00

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010

Πανθρακικός-Εργοτέλης 14:30
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 14:30
Σκόντα Ξάνθη-Αρης 14:30
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 16:45
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 19:00

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1



Άρης-Παναθηναϊκός 0-0



Το τρέιλερ του Sport24.gr για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ



Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0



ΑΕΛ-Ηρακλής 2-1



Εργοτέλης-Λεβαδειακός 1-0



Ατρόμητος-Καβάλα 2-0




























































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ