ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Tα πανό της ντροπής στο Γιουβέντους-Τορίνο

Tα πανό της ντροπής στο Γιουβέντους-Τορίνο

Το ντέρμπι του Τορίνου σημαδεύτηκε από δύο άκρως προσβλητικά πανό που κρέμασαν στην εξέδρα οι οπαδοί της Γιουβέντους με αποδέκτες αυτούς της "γκρανάτα". Διαβάστε αναλυτικά (photos).

Η Γιουβέντους νίκησε 1-0 την Τορίνο στο "Derby della Mole" και διατήρησε (με ματς παραπάνω) το αβαντάζ των 9 πόντων από τη Ρόμα, όμως πέρα από τα βαθμολογικά οφέλη που είχε η "βέκια σινιόρα", έχασε πολλά σε επίπεδο εντυπώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, από τη στιγμή που δεν υπέδειξε ο διαιτητής Ριτσόλι πέναλτι σε "καθαρή" ανατροπή του Ελ Καντουρί από τον Πίρλο και δεν απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Βιντάλ.

Πέρα όμως από τα του αγώνα, η "βέκια σινιόρα" έχασε το κομμάτι των εντυπώσεων και λόγω ορισμένων οπαδών της που ύψωσαν στις εξέδρες της Curva Sud (θύρα των φανατικών) δύο πανό-ντροπή θέλοντας να "πικάρουν" τους τιφόζι της Τορίνο.

"Όταν πετάω σκέφτομαι την Τόρο!" ("Quando volo, penso al Toro!") και "Μόνο ένα δυστύχημα" ("Solo un schianto") έγραφαν τα πανό (το δεύτερο είχε και φωτογραφία με αεροπλάνο που συντρίβεται...), με σαφή αναφορά στο τραγικό δυστύχημα της Σούπεργκα στις 4 Μαΐου 1949 που ξεκλήρισε την "Μεγάλη Τορίνο" εκείνη της εποχής.

Καταδίκασε τα πανό ο Ανιέλι

Από την πλευρά του πάντως, ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι αποδοκίμασε τα συγκεκριμένα πανό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά μέσω του λογαριασμού της "βέκια σινιόρα" στο Twitter:

"Oι τραγωδίες δεν αγγίζονται. Ποτέ. Όχι στα αισχρά πανό και στα συνθήματα. Όλοι".

Τα δύο πανό που κρέμασαν οι οπαδοί της Γιουβέντους:

Tα πανό της ντροπής στο Γιουβέντους-Τορίνο
Tα πανό της ντροπής στο Γιουβέντους-Τορίνο

Το tweet της Γιουβέντους με τις δηλώσεις Ανιέλι:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ