ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα παράδοξα του Μάρκους Μπεργκ

Τα παράδοξα του Μάρκους Μπεργκ
Μπεργκ Φιγκερόα

Ο Μάρκους Μπεργκ σκοράρει εκτός έδρας και ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει! Το αντίθετο με ότι συμβαίνει εντός έδρας (videos)

Το 6ο του γκολ στη Superleague της σεζόν 2013 - 2014 πέτυχε το Σάββατο 30/11 ο Μάρκους Μπεργκ, το οποίο ήταν το μοναδικό του Παναθηναϊκού στο ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Σουηδός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού έχοντας μοιράσει 2 ασίστ, ενώ ακόμα έχει σκοράρει άλλα 2 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο με τον Μπεργκ ισχύει ένα παράδοξο στο πρωτάθλημα... Έχει βρει δίχτυα σε 4 ματς στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και σε 2 εκτός έδρας.

Τα 4 γκολ του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχουν συνδυαστεί με ισάριθμες νίκες, το 2-0 επί του Παναιτωλικού, το 1-0 επί του ΟΦΗ, το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και το 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα 3 ματς που δεν έχει παραβιάσει την αντίπαλη εστία, ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί 0-1 από τον Ολυμπιακό, 1-2 από τον Πανθρακικό και αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια.

Αντίθετα, τα 2 γκολ του εκτός έδρας δεν έχουν σταθεί αρκετά για να δώσουν τη νίκη στον Παναθηναϊκό... Το πρώτο ήταν στην ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το δεύτερο ήταν στο ισόπαλο 1-1 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ