ΑΡΗΣ

Τα πλάνα του Ερέρα για τη Λαμία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΗΣ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΗΣ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Άρης ταξιδεύει πλήρης για τη Λαμία και την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής Super League (27/8, 21:30). Τα πλάνα του Πάκο Ερέρα για την αρχική ενδεκάδα.

Η Λαμία υποδέχεται τον Άρη για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής Super League (27/8, 21:30). Οι "κίτρινοι" δεν αντιμετωπίζουν και προβλήματα και ταξίδεψαν για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας με 19μελή αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους: Κουέστα, Καντιμοίρη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Δεληζήση, Ναζλίδη, Παυλίδη, Τζανακάκη, Βαλεριάνο, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδη.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΕΡΕΡΑ

Ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα καταστάλαξε σε μεγάλο βαθμό στην αρχική ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσουν οι "κίτρινοι" στη Λαμία. Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ, ο Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί αμυντικό άκρο, ο Βαλεριάνος το αριστερό. Ενδιάμεσά τους ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα βρίσκονται ο Ζεληζήσης με τον Βέλεθ.

Ο Μπάσα με τον Ματίγια θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, ο Μπρούνο Γκάμα θα παίξει δεξιά, ο Ματέο Γκαρσία αριστερά, ενώ ο Νικολά Ντιγκινί πίσω από τον Χαμζά Γιουνές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ