ΑΕΚ

Τα πλάνα του Μπάγεβιτς για ΟΣΦΠ

Τα πλάνα του Μπάγεβιτς για ΟΣΦΠ
μπάγεβιτς παίκτες

Τον Νέμεθ και τον Γκέντσογλου με τους βασικούς δοκιμάζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αντί των Τζιμπούρ, Καφέ

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός γνωρίζει πως το παιχνίδι στο Φάληρο είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται «δίχως αύριο», καθώς σε περίπτωση που η ΑΕΚ ηττηθεί από τον Ολυμπιακό η διαφορά θα εκτοξευθεί στους πέντε βαθμούς.

Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να σημειωθούν 2 ισοπαλίες στην 2η αγωνιστική όποτε οι διαφορές δεν θα αλλάξουν αλλά αυτό ούτε ευνοεί την ΑΕΚ ούτε μπορεί να την κάνει να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο.

Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Μπάγεβιτς ακούει στο όνομα Κριστιάν Νέμεθ. Ο Ούγγρος που όπως όλα δείχνουν θα μείνει ακόμα ένα χρόνο στην Ένωση συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στο Καραϊσκάκη. Ο Μπλάνκο είναι τραυματίας και ο Τζιμπούρ μετά και τα τελευταία του τερτίπια δεν υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα, οπότε ο Νέμεθ θα είναι πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης με τον παρτενέρ τον Σκόκο.

Στις δοκιμές ο Ντούσκο δοκίμασε και τον Γκέντσογλου αντί του Καφέ δίπλα στον Γιάχιτς αλλά αν ο αρχηγός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα (κουρασμένος) δύσκολα θα βγει από την 11άδα. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπήρξαν εκπλήξεις στις δοκιμές με τον Σάχα να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Αραούχο, Μανωλά, Μαϊστόροβιτς, Λαγό στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στο 4-2-3-1 τις θέσεις πίσω από τον Νέμεθ πήραν οι Λεονάρντο, Μαντούκα και Σκόκο, με τον τελευταίο να παίζει περισσότερο ως δεύτερος επιθετικός για να μην μένει μόνος ο Νέμεθ στην επίθεση.


* Ο Μπλάνκο, ο οποίος λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για το πρόβλημα στο δόντι, ήταν λίγο καλύτερα το Σάββατο και έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ