STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα πλέι οφ μετά τη 2η αγωνιστική

Τα πλέι οφ μετά τη 2η αγωνιστική
Ολυμπιακός-ΑΕΚ-Καραϊσκακη INTIME SPORTS

Χέρι-χέρι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ μετά τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Τα σενάρια, η βαθμολογία, το πρόγραμμα

Η δεύτερη αγωνιστική των πλει οφ ήταν κομβικής σημασίας για ΑΕΚ και Αρη. Οι δύο ομάδες που μπήκαν στο μίνι πρωτάθλημα με τη χαμηλότερη βαθμολογία αγωνίστηκαν εκτός έδρας με της ομάδες που είχαν το πλεονέκτημα από την κανονική περίοδο.
Αποτέλεσμα ήταν οι ήττες τους από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα να τους φέρουν σε δυσχερή θέση ενόψει της συνέχειας. Μιας συνέχειας που φαίνεται να είναι μάχη για δύο.

Οι "ερυθρόλευκοι" και ο "δικέφαλος του Βορρά" ισοβαθμούν στην κορυφή με 7 βαθμούς και τις επόμενες δύο αγωνιστικές αναμετρώνται ισάριθμες φορές.

Την Τετάρτη (5/5) στην Τούμπα και την Κυριακή (9/5) στο Καραϊσκάκη. Τέσσερις μέρες που μπορούν να κρίνουν τα πάντα για την υπόθεση Champions League ειδικά αν ένας από τους δύο αντιπάλους κερδίσει και στα δύο παιχνίδια.

Προβάδισμα για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πάρει και η ομάδα που θα κερδίσει το ένα ματς και το άλλο λήξει ισόπαλο.

Με 11 βαθμούς (έναντι 8 του αντιπάλου) θα έχει τον πρώτο λόγο καθώς το πλεονέκτημα του θα είναι ουσιαστικά 4 βαθμοί, αφού θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Το τελευταίο σενάριο (ισοπαλία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα) είναι το μόνο που δίνει ελπίδες στους άλλους δύο μονομάχους. Με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους 9 βαθμούς, όποιος από τους ΑΕΚ και Αρη πάρει τα μεταξύ τους παιχνίδια μπαίνει ξανά για τα καλά στο κόλπο της πρωτιάς.

Σε αντίθεση περίπτωση η ομάδα που θα αγωνιστεί το καλοκαίρι για να βρεθεί στα... αστέρια θα φοράει ερυθρόλευκη ή ασπρόμαυρη φανέλα.

Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την 2η αγωνιστική


Θέση Ομάδα Βαθμοί
1 Ολυμπιακός 7
- ΠΑΟΚ 7
3 Άρης 3
4 ΑΕΚ 2


Το πρόγραμμα των πλέι οφ

1η αγωνιστική 28/4



ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0
Άρης-Ολυμπιακός 2-0 (40', 93' Τζόνσον)

2η αγωνιστική 2/5

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-1 (10' Mέλμπεργκ, 44' Μαρέσκα / 22' Τζιμπούρ)
ΠΑΟΚ-Άρης 2-0 (26' Iβιτς, 36' Σαβίνι)

3η αγωνιστική 5/5

ΑΕΚ-Άρης 19:00 (ΣΚΑΪ)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (21:15 Nova)

4η αγωνιστική 9/5

Άρης-ΑΕΚ (16:45 ΣΚΑΪ)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:00 ΝΕΤ)

5η αγωνιστική 12/5

Ολυμπιακός-Άρης (16:45 ΝΕΤ)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:00 Nova)

6η αγωνιστική 16/5

Άρης-ΠΑΟΚ (21:15 ΣΚΑΪ)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (21:15 Νova)

































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ