STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα πλέι οφ μετά την 1η αγωνιστική

Τα πλέι οφ μετά την 1η αγωνιστική
ομαδικη πανηγυρικό τζόνσον

Ο Άρης ήταν ο νικητής της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Τα σενάρια, η βαθμολογία και το πρόγραμμα

Οι "κιτρινόμαυροι" είναι η μόνη ομάδα που γεύτηκε τη χαρά της νίκης στο ξεκίνημα των φετινών πλέι οφ, αφού το άλλο παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0) και έτσι πήραν μεγάλο προβάδισμα στην βαθμολογία.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από τελευταία... ανέβηκε στην τρίτη θέση έχοντας 3 βαθμούς, και άφησε ουραγό την ΑΕΚ με 2 βαθμούς. Έτσι λοιπόν στην κορυφή έμεινε ο Ολυμπιακός με 4 βαθμούς, που έχει συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ.

Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ (που πριν την σέντρα ήταν τα φαβορί) για να ξεφύγουν στην βαθμολογία και πόσο πολύ αλλάζουν πλέον τα δεδομένα.

Πλέον, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής, ο Άρης από αουτσάιντερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρώτης θέσης, ο Ολυμπιακός έχασε ουσιαστικά το πλεονέκτημα που είχε, ο ΠΑΟΚ βολεύτηκε με την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και τη νίκη του "συμπολίτη" ανεβαίνοντας στην κορυφή, ενώ η ΑΕΚ ήταν η χαμένη αφού έμεινε στην τελευταία θέση.

Η επόμενη αγωνιστική αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για δύο μεγάλα ντέρμπι που μπορεί να κρίνουν την πρωτιά στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και θέλει μονάχα τη νίκη, όπως ακριβώς και η Ένωση! Όποιος χάσει σ' αυτό το ματς κυριολεκτικά... χάνεται, ενώ και η ισοπαλία δεν ευνοεί κανέναν, απλά κρατά και τους δύο ζωντανούς.

Για παράδειγμα, αν η ΑΕΚ φύγει νικήτρια από το Φάληρο όπως και στο πρωτάθλημα, τότε θα φτάσει τους 5 βαθμούς, θα ανέβει στις πρώτες θέσεις και θα αφήσει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης και με πεσμένο ηθικό τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά, αν οι Πειραιώτες πάρουν το τρίποντο θα παραμείνουν στην πρώτη θέση, θα ευελπιστούν σε ισοπαλία στην Τούμπα και θα τελειώσουν μια και καλή το όνειρο της ΑΕΚ για την πρωτιά, αφού θα μείνει τελευταία και καταιδρωμένη.

Σ' ότι αφορά στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο νικητής τα παίρνει όλα! Αν οι παίκτες του Κούπερ πάρουν τη νίκη θα φτάσουν ακόμη πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου της πρώτης θέσης, αφήνοντας τον "αιώνιο" αντίπαλο πολύ πίσω.

Αντίθετα, αν ο ΠΑΟΚ αναδειχθεί νικητής τότε παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνει πίσω τον Άρη και βλέπει τι θα γίνει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η συνέχεια των πλέι οφ αναμένεταιι συναρπαστική, αφού από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, ήρθαν τα πάνω κάτω....

Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την 1η αγωνιστική


Θέση Ομάδα Βαθμοί
1 Ολυμπιακός 4
- ΠΑΟΚ 4
3 Άρης 3
4 ΑΕΚ 2


Το πρόγραμμα των πλέι οφ

1η αγωνιστική 28/4



ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0
Άρης-Ολυμπιακός 2-0 (40', 93' Τζόνσον)

2η αγωνιστική 2/5

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:00 ΝΕΤ)
ΠΑΟΚ-Άρης (21:15 Nova)

3η αγωνιστική 5/5

ΑΕΚ-Άρης 19:00 (ΣΚΑΪ)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (21:15 Nova)

4η αγωνιστική 9/5

Άρης-ΑΕΚ (16:45 ΣΚΑΪ)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:00 ΝΕΤ)

5η αγωνιστική 12/5

Ολυμπιακός-Άρης (16:45 ΝΕΤ)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:00 Nova)

6η αγωνιστική 16/5

Άρης-ΠΑΟΚ (21:15 ΣΚΑΪ)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (21:15 Νova)





































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ