ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πράσινα συγχαρητήρια

Τα πράσινα συγχαρητήρια
INTIME SPORTS

Αμέσως μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου τόσο η ΚΑΕ όσο και ο Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοινώσεις με την οποία έδωσαν συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η πράσινη οικογένεια είναι πιο ενωμένη από ποτέ. Αυτό έχει φανεί το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώθηκε αμέσως μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου. Τόσο η ΚΑΕ όσο και ο Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες έδωσαν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ένας ακόμα τίτλος στους εκατοντάδες της οικογένειας του Παναθηναϊκού, που γεμίζει χαρά και περηφάνια τα εκατομμύρια των φίλων της πιο ένδοξης ομάδας στην Ελλάδα".

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.: "Η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αισθάνεται υπερήφανη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός!
Σας ευχαριστούμε!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ