ΙΩΝΙΚΟΣ

Τα πρώτα πρόστιμα

Τα πρώτα πρόστιμα
ΦΑΜΠΙΝΙΟ

Οι πρώτες "καμπάνες" για πειθαρχικά παραπτώματα παικτών του Ιωνικού έπεσαν σήμερα

Ο πρώτος, δεν επέστρεψε στην Ελλάδα για να αρχίσει προετοιμασία με την ομάδα και βρίσκεται στο Βέλγιο, ενώ ο δεύτερος έφυγε κρυφά από το προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου για την Πορτογαλία, λέγοντας, αρχικά, ότι ο πατέρας του ήταν βαριά άρρωστος.
Και οι δύο ζητούν εκβιαστικά μεταγραφή, αλλά για κανέναν τους δεν υπάρχει πρόταση από κάποια ομάδα, είτε της Ελλάδας είτε του εξωτερικού. Οσον αφορά τον Φαμπίνιο, τιμωρήθηκε με αναστολή καθώς καθυστέρησε μεν να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Βραζιλία, αλλά αυτό οφείλεται σε αμέλεια και όχι σε σκόπιμη ενέργεια.

Οι ποινές αυτές επιβλήθηκαν από το ΔΣ της ΠΑΕ, μετά από εισήγηση της νομικής υπηρεσίας και κοινοποιήθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας αρχής για επικύρωση. Φυσικά, πρόκειται για το πρώτο μέτρο που λαμβάνει ο Ιωνικός κατά των Ονουάτσι και Ντα Κόστα καθώς έπεται συνέχεια αν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές συνεχίσουν την αντισυμβατική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά τους.

Στο μεταξύ, μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας περιόδου. Το βάρος πλέον έχει πέσει στην τακτική και το μοντάρισμα της ομάδας και σε αυτό θα βοηθήσουν οι φιλικοί αγώνες που έχουν κλειστεί.

Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Χόρχε Μπάριος είναι αυτά του Φαμπίνιο, που αντιμετώπισε ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο, αλλά από την Τετάρτη θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και του Γκόγκα, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα και παράλληλα με τη φυσικοθεραπεία στην υποβάλλεται, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Το επόμενο φιλικός ματς που θα δώσει ο Ιωνικός, το τέταρτο κατά σειρά, είναι την Τετάρτη 8/8 (18.00) με την ομάδα του Χαϊδαρίου, εκτός έδρας, ενώ ο πρώτος φιλικός αγώνας με γηπεδούχο τον Ιωνικό, θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/8 (18.00) αλλά όχι στο γήπεδο της Νεάπολης, στο οποίο γίνονται έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα ο οποίος δεν πρέπει να επιβαρυνθεί ακόμη με αγώνες, αλλά στο γήπεδο της Ριζούπολης. Πρόκειται για το ματς Ιωνικός-Παναχαϊκή, για το οποίο θα υπάρχει εισιτήριο με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Τέλος, μετά τον δανεισμό του Σταμπούλογλου στον Φωστήρα, σε εκκρεμότητα παραμένουν οι παραχωρήσεις, με τον ίδιο τρόπο, των νεαρών Παλάσκα (τερματοφύλακας), Χατζηφούντα, Γκριφίσια και Λαπατά.










TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ