ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα ράμματα του Σάκιτς από το χτύπημα του Μπογέ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΦΟΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΦΟΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Σάκιτς φανέρωσε στον λογαριασμό του στο instagram τα αποτελέσματα από το χτύπημα του Μπογέ στο δεξί του πόδι με τον παίκτη του Ατρόμητου να κάνει ράμματα. (PICS)

Στο φιλικό του Ατρόμητου με την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο πλην του αποτελέσματος της αναμέτρησης οι δυο προπονητές και ιδίως ο Κάναντι στάθηκε αρκετά στον τραυματισμό του Σάκιτς από τον Μπογέ.

Ο παίκτης της ΑΕΚ πήγε με δύναμη πάνω στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Περιστερίου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και ο Αυστριακός δεξιός μπακ να χάσει και το πρώτο παιχνίδι με την Μπρεστ.

Για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα μάλιστα δεν δόθηκε καν φάουλ ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Κάναντι είχε αναφερθεί αρκετά στον συγκεκριμένο τραυματισμό.

Ο ίδιος ο Σάκιτς δημοσίευσε την Τρίτη στον λογαριασμό του στο instagram τα αποτελέσματα από το μαρκάρισμα του Μπογέ. Ο παίκτης του Ατρόμητου έκανε μερικά ράμματα στο δεξί του πόδι ενώ το παπούτσι του είχε μια τρύπα και αίματα.

Τα ράμματα του Σάκιτς από το χτύπημα του Μπογέ
Τα ράμματα του Σάκιτς από το χτύπημα του Μπογέ
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ