ΑΡΗΣ

Τα ρέστα του στα Χανιά

Τα ρέστα του στα Χανιά
Μπεν

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Άρη εν όψει του αυριανού τελικού στα Χανιά με τον Πλατανιά στα Περιβόλια (23/02, 17:15).

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό τελικό στη μάχη της παραμονής στα Χανιά με τον Πλατανιά στα Περιβόλια (23/02, 17:15) ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Μετά το τέλος της ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του με την αποστολή να ταξίδεψε στις 14:00 για την πόλη της Κρήτης.

Στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Αγκάνθο, Κύργιας, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Αγγελούδης, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Βλάχος, Κουσίδης, Μανιάς, Ηρακλής και Τσιάρας.

Όσον αφορά το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του στα Χανιά ο Παπαδόπουλος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Ανδρέα Τάτο αφήνοντας στην περίπτωση αυτή στον πάγκο τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Κι αυτό ώστε να μπορέσει να πάρει περισσότερα από τον 24χρονο διεθνή μέσο η απόδοση του οποίου για ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει "βαρόμετρο" στην προσπάθειά της να κατακτήσει το τρίποντο της νίκης.

Σε ρόλο "κόφτη" μπροστά από τα στόπερ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Οικονόμοπουλος και Νταμαρλής με τους άλλους δύο χαφ να είναι οι Σουνάς και Παπαδόπουλος με τον δεύτερο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Αυτή την Κυριακή (23/2) έρχεται η 26η Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Σέντρα στις 21:00 με σχόλιο για την ΑΕΚ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ