ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τα συμβόλαια που "καίνε"

Τα συμβόλαια που "καίνε"
Πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Δεκέμβριος είναι κρίσιμος μήνας για τον Ατρόμητο, καθώς τότε αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλές υποθέσεις ανανεώσεων και ίσως πωλήσεων.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο Ατρόμητος έχει μεγαλώσει αρκετά ως σύλλογος, αφού οι συνεχόμενες επιτυχίες και οι πειστικές εμφανίσεις, έκαναν την ομάδα του Περιστερίου κάτι παραπάνω από δύσκολο αντίπαλο για τις περισσότερες ομάδας της Superleague.

Όπως είναι λογικό μαζί με τον σύλλογο "μεγάλωσαν" και κάποιοι ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων είτε λήγουν το καλοκαίρι, είτε σε ενάμιση χρόνο. Αυτό έχει τα θετικά του, αλλά και τα αρνητικά του.

Από τη μία πλευρά λοιπόν η διοίκηση του Ατρόμητου έχει την ευκαιρία να πουλήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές, επενδύοντας στο μέλλον, από την άλλη ωστόσο οι συνθήκες στην Ελλάδα δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα, με το εξωτερικό να μοιάζει η μοναδική αξιόπιστη λύση.

Επίσης παίκτες-κλειδιά που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην εκτόξευση του Ατρόμητου τα τελευταία δυο χρόνια, είναι λογικό να έχουν ανεβάσει το κασέ τους. Κάπου εδώ λοιπόν τα πράγματα μπλέκονται.

Πάνω-κάτω έξι με επτά ποδοσφαιριστές, που υπολογίζονται φέτος από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχουν συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, με αρκετούς από αυτούς να δέχονται, έστω φιλολογικά, πρέσινγκ από άλλες ομάδες.

Η διοίκηση του Ατρόμητου φρόντισε να ανανεώσει τα πρώτα και κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου θα εντείνει τις προσπάθειες της για να κλείσουν οι περισσότερες υποθέσεις.

Τα ερωτηματικά

Υπάρχουν δυο ποδοσφαιριστές ωστόσο που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ και τους φίλους του Ατρόμητου. Αναφερόμαστε στον Γιάννη Σκόνδρα και τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο πρώτος λέγεται πως έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, όμως είναι κάτι που διαβάζουμε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, οπότε καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι από τη μάλιστα που τη θέση του πάει να "φάει" ο νεαρός Σπυρόπουλος του Πανιώνιου.

Όσον αφορά τον Σωκράτη Φυτανίδη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και φυσικά καμία επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής, παρά τα όσα ακούγονται. Ο ίδιος τονίζει πως σέβεται απόλυτα το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο και όποια εξέλιξη είναι να συμβεί θα συμβεί. Είτε αφορά ανανέωση, είτε μεταγραφή, είτε κάποια άλλη συμφωνία μετά τον Γενάρη φυσικά.

Ο 28χρονος άσος είχε φτάσει κοντά στο να ξενιτευτεί πριν από δυο περίπου χρόνια, όμως η Βαρέζε (που ενδιαφερόταν), άργησε κατά πέντε μέρες να κάνει επίσημη πρόταση και ο Έλληνας άσος υπέγραψε στον Ατρόμητο.

Κλείνοντας και για να μην σας κουράζουμε να πούμε το εξής. Στον Ατρόμητο αρέσκονται στο να κλείνουν υποθέσεις και εκκρεμότητες ξαφνικά, οπότε μία ανακοίνωση ακόμα και αυτή την εβδομάδα δεν θα μας έκανε καμία έκπληξη...

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ