ΑΡΗΣ

Τα συμβόλαια στον Λέμπο

Τα συμβόλαια στον Λέμπο
λεμπο

Μετά τους Βλόνταρτσικ και Μπατιόν, εστάλησαν τα συμβόλαια στον Αλεχάντρο Ντάνιελ Λέμπο

Έτσι μετά την υπογραφή των συμβολαίων με τον Πιότρ Βλόνταρτσικ και την συμφωνία με τον Μιγκέλ Ρομπέρτο Μπατιόν εστάλησαν τα συμβόλαια στον Αλεχάντρο Ντάνιελ Λέμπο.
Ο Πολωνός Βλόνταρτσικ ήρθε την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη και χθες το μεσημέρι υπέγραψε το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ Άρης αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Αργεντινός Μπατιόν αναμένεται το μεσημέρι του Σαββάτου για να ακολουθηθεί και με αυτόν η ίδια διαδικασία με υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 1+2 χρόνια ενώ στην τελική της ευθεία βρίσκεται και η απόκτηση του Ουρουγουανού Λέμπο.

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προχώρησαν σε σημείο τέτοιο ώστε η ΠΑΕ Άρης να αποστείλει τα συμβόλαια στον εκπρόσωπο του Λέμπο. Αυτό που αναμένει πλέον είναι να της επιστραφούν με την υπογραφή του διεθνή Ουρουγουανού ώστε να κλείσει μία ακόμη μεταγραφή με την αισιοδοξία ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα.

Κι όσο για τις επόμενες κινήσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς; Αυτές έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που είναι στο στόχαστρο από την κοινοτική αγορά και ενός τερματοφύλακα. Στην περίπτωση του γκολκίπερ το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη του ΟΦΗ είναι πάντα στα υπόψη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά τα άλλα από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ξεκινήσουν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου τρέξιμο υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα με τον τελευταίο να μοίραζε χθες τα έγγραφα με τις οδηγίες για την προετοιμασία, αλλά και τις εξετάσεις που θα κάνουν ανά γκρουπ οι ποδοσφαιριστές.

Εξετάσεις, αιματολογικές, που θα ξεκινήσουν από σήμερα με τους Έλληνες να κάνουν την αρχή στο τρέχον διήμερο και αύριο ενώ την Κυριακή θα έχουν σειρά τα εργομετρικά τα οποία οι ξένοι θα τα περάσουν την Δευτέρα.

Πρόγραμμα πήρε στα χέρια του χθες και ο Αβραάμ Παπαδόπουλο που πέρασε κανονικά από τα γραφεία της ΠΑΕ και την Δευτέρα στις 20:00 θα βρεθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την "πρώτη" προπόνηση της νέας χρονιάς. Όσο για αυτόν που αναμένεται να είναι απών είναι ο Μάρτσιο Αμορόζο με τον Βραζιλιάνο να ζήτησε άδεια 8(!) εβδομάδων.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ