ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα τελευταία 200 εισιτήρια ενόψει Παναθηναϊκού

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΡΗ
Εισιτήριο, εισιτήρια MOTIONTEAM

Τα τελευταία 200 εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου hellas online με τον Παναθηναϊκό θα διατεθούν μετά τις 18.00

Στην διάρκεια του μεσημεριού δόθηκαν τα όποια εισιτήρια υπήρχαν τόσο στο ARIS MOBILE όσο και στο ARIS MEGASTORE αλλά και τα περίπου 2.000 που είχε πάρει στην κατοχή της η Λέσχη Φίλων Άρη για τα τακτοποιημένα μέλη της.
"Αν είχαμε άλλα τόσα εισιτήρια, σίγουρα θα τα δίναμε. Είναι τεράστια η ζήτηση", είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3", για το... αμόκ των οπαδών των "κίτρινων" για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πλέον στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης περιμένουν από ώρα σε ώρα την ενημέρωση πως δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα όσον αφορά τα Τέμπη μετά τις απαραίτητες επαφές των προηγούμενων ημερών αλλά και τις διαβεβαιώσεις που υπήρξανε σε αυτές.

Τζόνσον: "Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μας"

Ο επιθετικός του Άρη, Έντι Τζόνσον, σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όσο και στον τελικό του Κυπέλλου hellas online του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Τζόνσον σημείωσε: " Είμαι καλά τώρα, γιατί είχα και κάποιες ημέρες να ξεκουραστώ. Όλοι μας, και ατομικά, ετοιμαζόμαστε για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μας".

Για το πώς περιμένει τον τελικό σχολίασε: " Από την άποψη του ποδοσφαιριστή, θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, τόσο για τους υπόλοιπους παίκτες, τον προπονητή μας, τον κόσμο της ομάδας και όλους όσους δουλεύουν ακόμη και μέσα στα γραφεία της ομάδας".

Σχετικά με το αν πιστεύει ότι μπορεί να κατακτηθεί το τρόπαιο είπε: " Έχουμε πολύ καλή ομάδα και σε αυτήν την πρόκληση πιστεύω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Έχουμε θετική ενέργεια, μπορούμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο και να το πάρουμε.

Όλοι δουλεύουμε πολύ, προετοιμαζόμαστε σκληρά και θα βρεθούμε σε ένα παιχνίδι με καλές πιθανότητες να το κερδίσουμε. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και ο καλύτερος να κερδίσει. Τον Παναθηναϊκό τον ξέρουμε, έχουμε παίξει δύο φορές μαζί του και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Συνεχίζουμε την καλή προετοιμασία με τον προπονητή μας, έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύω και κίνητρο. Για τους φιλάθλους του Άρη πρέπει να έρθει το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη"

.

Αναφορικά με τις 25.000 κόσμου που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, τόνισε: " Όπου κι αν έχω παίξει, και έχω παίξει σε αρκετές ομάδες, δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιο πάθος. Αυτό που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ μόνο να το ονειρευτούμε μπορούμε. Είναι κάτι τρομακτικό , πέρα από κάθε φαντασία. Να ξέρουν οι οπαδοί μας ότι έχουμε δέσμευση και αφοσίωση, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας για την πίστη του".

Για τα στοιχεία στα οποία θα στηριχθεί η ομάδα συμπλήρωσε: " Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχουμε είναι η συγκέντρωση, η υπευθυνότητα, η ψυχική και αγωνιστική ηρεμία. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στον ψυχολογικό τομέα και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δουλέψουμε ακριβώς με βάσει όσα μας έχει πει ο προπονητής μας.

Εδώ και εβδομάδες, σκέφτομαι τη στιγμή που με το καλό θα σηκώσουμε το Κύπελλο. Θα ήθελα να συνδέσω το όνομα μου με τον Άρη, με έναν τίτλο που θα πάρει η ομάδα μετά από τόσα χρόνια. Γι’ αυτό το Κύπελλο ζούμε και αυτό ονειρευόμαστε. Εμείς έτσι σκεφτόμαστε και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, θα προσπαθήσουμε για να το φέρουμε στην Θεσσαλονίκη"

.

Τέλος ο διεθνής με τις ΗΠΑ επιθετικός ανέφερε: " Εγώ, προσωπικά, τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά, προετοιμάζομαι να προσφέρω στην ομάδα μου. Θα το ήθελα πάρα πολύ και μακάρι να συμβεί. Είναι ό, τι καλύτερο για κάποιον να σκοράρει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. και, φυσικά, θα ήθελα να σκοράρω κι εγώ, αλλά, όπως και να έχει, πρέπει να κοιτάξουμε τα 90 ή 120 αυτά λεπτά, για να πετύχουμε το στόχο μας".


















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ