ΑΡΗΣ

Τα "θέλω" για Βιτόλο και Ντελόρτε

Τα "θέλω" για Βιτόλο και Ντελόρτε
βιτολο

Μία προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Άρη από την οποία απουσίασαν οι Λέμπο και Ζεντίλ

Κατά τα άλλα κι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμεί να «δέσει» από τώρα τον Ισπανό Βιτόλο, ο Αργεντινός Ντελόρτε με δηλώσεις του στην πατρίδα του επιθυμεί να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Θεραπεία έκανε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και ο Μάρκο Αουρέλιο, ο οποίος αισθάνθηκε ένα μικρό σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Η ομάδα του Άρη θα αντιμετωπίσει το πρωί του Σαββάτου στις 11:30 την ομάδα των Νέων σε φιλικό αγώνα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ενώ την Κυριακή ο Κίκε Ερνάντεθ έχει αποφασίσει να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Εν τω μεταξύ ο σκάουτερ της ομάδας του Άρη, Θόδωρος Δαλκίδης, θα παρακολουθήσει αύριο Σάββατο τον αγώνα του Ατρόμητου προσεχή αντιπάλου στον θεσμό του Κυπέλλου hellas online με την Καλλιθέα και την Κυριακή τον φιλικό αγώνα του Πανιωνίου, προσεχή αντιπάλου στο πρωτάθλημα της Superleague, με την Ομόνοια στην Κύπρο.

Σήμερα το απόγευμα εξάλλου οι ποδοσφαιριστές του Άρη Καρατζιοβαλής, Καράμπελας, Νέτο, Μάρκο Αουρέλιο και Ρονάλντο Γκιάρο παραβρέθηκαν σε εκδήλωση της χορηγού εταιρίας Reebok.

Όσο αφορά την περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο; Ο Ισπανός μεσοαμυντικός ουσιαστικά από την πρώτη μέρα που ενσωματώθηκε με την ομάδα είχε κερδίσει τους ανθρώπους του Άρη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν οι πρώτες σκέψεις περαιτέρω παραμονής του στην ομάδα.

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ Άρης έχει αποκτήσει τον Βιτόλο με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ισπανική Ρασίνγκ Σανταντέρ. Στο συμβόλαιο μάλιστα που έχει υπογράψει υπάρχει και ένα υψηλό μπάι-άουτ για την απόκτησή του. Παρόλα αυτά στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπάρχει η αισιοδοξία εύρεσης της χρυσής τομής για την απόκτησή του όπως έγινε πρόσφατα και με την περίπτωση του διεθνή Ουρουγουανού Ρεγκέιρο.

Σχετικά τώρα με τις δηλώσεις του Αργεντινού Αλεχάντρο Ντελόρτε χθες το βράδυ σε ραδιόφωνο της πατρίδας του; " Θέλω να επιστρέψω στην Αργεντινή, αφού δεν κατάφερα αυτά που ήθελα στον Άρη. Είμαι όμως έτοιμος για να παίξω καλό ποδόσφαιρο, πίσω στην πατρίδα μου. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο καθώς έχω συμβόλαιο και θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με τους ιθύνοντες του Άρη", ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του Ντελόρτε.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ