ΑΡΗΣ

Τα τυπικά με Ν΄Λουντούλου

Action entre Gael Nlundulu (FC LS) et Gianluca D'angelo (Bellinzone).
Ν΄Λουντούλου PASCAL MULLER

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη το πρωί για συμμετοχή του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έφερε επιστροφή στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη παρουσία του Γκαέλ Ν΄Λουντούλου.

Ημέρα εξελίξεων η Τετάρτη (3/9) στην ομάδα του Άρη. Μετά από την πρωινή απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης για συμμετοχή του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής υπήρξε επιστροφή στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη παρουσία του Γκαέλ Ν΄Λουντούλου.

Στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου και ο αντιπρόεδρός του Όμηρος Φωτιάδης για να μιλήσουν με τους παίκτες της ομάδας.

Κι όσο για τον Ν΄Λουντούλου αν και δεν ανήκε και επίσημα στο ρόστερ του Άρη όλες αυτές τις ημέρες παρέμενε στην Θεσσαλονίκη εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες.

Προφορική συμφωνία με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό είχε υπάρξει πριν αναλάβει την διοίκηση της ΠΑΕ ο Λάμπρος Σκόρδας και από τη στιγμή που αποτελεί πλέον παρελθόν θα κινηθεί εκ νέου διαδικασία ώστε να ανήκει και επίσημα στο ρόστερ για την επόμενη χρονιά.Να υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς λόγω Γ΄ Εθνικής δεν γίνεται να υπογραφεί συμβόλαιο. Ο 22χρονος βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία του ΑΣ και στη συνέχεια μετέβη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ