ΠΑΟΚ

Τα βρήκε με Φρίγκερ

Τα βρήκε με Φρίγκερ
Φρίγκερ

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Στάμος ήρθε σε συμβιβασμό με τον άλλοτε προπονητή της ομάδας Ρολφ Φρίγκερ

Συγκεκριμένα μέσα σε απόλυτη μυστικότητα ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Στάμος, που χειρίστηκε το συγκεκριμένο θέμα κατάφερε να έρθει σε συμβιβασμό με τον Ρολφ Φρίγκερ τον οποίο αποδέχτηκε χθες και στην πορεία με τη σειρά της και η FIFA.

Αυτός αναφέρει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα στο γήπεδο της Τούμπας δηλαδή να του καταβάλλει το ποσό των 50.000 ευρώ και στην πορεία το ίδιο ποσό στις 15 Νοεμβρίου και τέλος στις 30 Δεκεμβρίου.

Με τον τρόπο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραμένοντας συνεπής στις παραπάνω ημερομηνίες θα καταφέρει να κλείσει την οφειλή στο πρόσωπο του Ελβετού τεχνικού δεδομένου πριν από μερικές μέρες του είχε καταβάλει το ποσό των 35.000 ευρώ.

Η κίνηση αυτή από πλευράς του νομικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοσθένη Στάμου, είχε σαν αποτέλεσμα να αναστείλει προσωρινά την υπό έκδοση απόφαση σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αφαίρεση τεσσάρων βαθμών, αφού χθες έφθασε η απάντηση της FIFA στην ΕΠΟ και ακολούθως πριν από λίγη ώρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι εκτός της αφαίρεσης των τεσσάρων βαθμών στην πορεία θα υπήρχε κίνδυνος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην μπορεί να χρησιμοποιεί τους Μπαρκαουάν, Ρεμπόσιο, Ζεγκάρα και Γκονζάλες που αποκτήθηκαν στην τελευταία μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Στάμος: "Ανάσα για τον ΠΑΟΚ"

Μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis για την εξέλιξη στην υπόθεση Φρίγκερ ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Στάμος, τόνισε: " Πλέον η ομάδα μας δεν κινδυνεύει, εφόσον φυσικά φανεί συνεπής στο νέο διακανονισμό. Αν τηρηθεί αυτός, το θέμα θα κλείσει θετικά.

Μετά το ματς με τη Κέρκυρα θα πάρει ο Φρίγκερ θα πάρει 50.000 ευρώ, το ίδιο στις 15 Νοεμβρίου και στις 30 Δεκεμβρίου. Η απόφαση πλέον δεν απαιτεί πάραυτα όλα τα χρήματα και αυτό είναι ανάσα για μας.
Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα με τη FIFA εάν δεν κάναμε αυτόν το διακανονισμό. Υπήρχε μία απόφαση, που είχε αυτές τις ημερομηνίες, τις οποίες είχαμε ζητήσει.

Ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε αθετήσει τρεις διακανονισμούς με τον κ. Φρίγκερ. Δύο χρόνια πάει αυτή η ιστορία. Κάναμε συνολικά τέσσερις διακανονισμούς και αυτό τιμάει τον κ. Φρίγκερ




".

Τέλος για πιθανές διοικητικές εξελίξεις ο κ. Στάμος υποστήριξε ότι δε γνωρίζει ούτε έχει ακούσει τίποτα.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ