ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Τρελό deal με τη Γιουνάιτεντ, έρχεται Ελλάδα ο Πελίστρι σύμφωνα με τους Άγγλους

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Τρελό deal με τη Γιουνάιτεντ, έρχεται Ελλάδα ο Πελίστρι σύμφωνα με τους Άγγλους
AP PHOTO/NELL REDMOND

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει νέο αγγλικό δημοσίευμα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μίας πολύ σπουδαίας μεταγραφής, αποκτώντας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Φακούντο Πελίστρι. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει νέο βρετανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους "κόκκινους διαβόλους" και ο 22χρονος άσος αναμένεται να αποχαιρετήσει την Τρίτη (20/8) τους συμπαίκτες του για να πετάξει άμεσα με προορισμό την Ελλάδα.

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν, πως ο Παναθηναϊκός έκλεισε το deal σε εξωπραγματικά νούμερα για τα ελληνικά δεδομένα, αφού η μεταγραφή θα κοστίσει πάνω από 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, θα δώσει καθαρά λίγο πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται κι ένα ποσό περίπου στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους.

Φυσικά, αν επιβεβαιωθεί η συμφωνία και αυτοί οι αριθμοί θα μιλάμε για μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού, πάνω και από αυτές των Κωνσταντίνου και Σισέ, που ήταν στα 8 εκατομμύρια ευρώ!

Υπενθυμίζεται, ότι προηγούμενως μέσα στη μέρα, το Sky Sports είχε αποκαλύψει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Ο Πελίστρι στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στη Γρανάδα ως δανεικός. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα στην εθνική με τον Ντιέγκο Αλόνσο και είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρει πολύ καλά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ