ΑΕΚ

Τα ξαναλέει με τους Άγγλους ο Αδαμίδης

Τα ξαναλέει με τους Άγγλους ο Αδαμίδης
INTIME SPORTS

Νέα επαφή με τους Άγγλους μεσάζοντες θα έχει πιθανότατα τη Δευτέρα (14/11) ο Σταύρος Αδαμίδης. "Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά καμία συμφωνία", είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Σταύρος Αδαμίδης θα συναντηθεί εκ νέου με τους Άγγλους, καθώς φαίνεται πως έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τα όσα άκουσαν στα Σπάτα.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι το αν θα έρθουν οι ίδιοι στην Αθήνα ή αν θα πάει ο Σταύρος Αδαμίδης με κάποιον συνεργάτη του στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ώρα των Σπορ", πρόκειται για αξιόπιστους συνομιλητές που, εκτός από το θέμα των επενδυτών, μίλησαν στην ΑΕΚ και για ένα συγκεκριμένο σχέδιο χορηγιών, που είναι εντελώς ανεξάρτητο από τους επενδυτές.

" Υπάρχουν συζητήσεις. Δεν υπάρχει, όμως, καμία συμφωνία, με κανέναν ενδιαφερόμενο και δεν έχουμε καμία πρόταση", δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας "Κιτρινόμαυρη Ώρα".

Εν τω μεταξύ, παλαιοί παράγοντες της ΑΕΚ, όπως οι κ.κ. Δαλακούρας, Κασσαβέτης, Αγγελόπουλος, αλλά και ο Νίκος Στράτος, προσπαθούν να βρουν επιχειρηματία ή εταιρεία, που θα στηρίξει την προσπάθειά τους για να κάνουν την έκπληξη στη Γ.Σ.

Όπως αναφέρει η "Ώρα των Σπορ", η κίνηση αυτή παραμένει ενεργή και οι προσπάθειες των έμπειρων παραγόντων είναι να εξασφαλίσουν το ποσό που χρειάζεται η ΑΕΚ για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες της και να κάνουν την έκπληξη στην επικείμενη κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ