ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα ξεχωριστά "Καλά Χριστούγεννα" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα ξεχωριστά "Καλά Χριστούγεννα" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με τα εορταστική περίοδο να πλησιάζει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκαρφίστηκε έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο για να δώσει χριστουγεννιάτικες ευχές σε όλους τους οπαδούς της σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Δείτε το video!

Η ιδέα των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εμπνευσμένη, με 250 παιδιά από σχολεία της περιοχής που εργάζονται για το Ίδρυμα του συλλόγου (Manchester United Foundation) να συγκεντρώνονται στην κεντρική εξέδρα του "Ολντ Τράφορντ" (Sir Alex Ferguson Stand) σε σχήμα χριστουγενιάτικου δένδρου για να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ευχητήρια κάρτα για τους φιλάθλους.

Παρόντες σε αυτό το πρότζεκτ ήταν και παλιοί άσοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: οι Πάντι Κρέραρντ, Άλεξ Στέπνεϊ και Κλέιτον Μπλακμορ.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Εκ μέρος όλων στο σύλλογο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά από τα σχολεία Astley Sports College, Stretford High School, Broadoak School, Irlam & Cadishead College και Swinton High School που συμμετείχαν.

Ήταν φανταστικό που συμμετείχαν σε όλο αυτό. Ανυπομονούμε τώρα για τα ματς που έχουμε να δώσουμε μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων και ελπίζουμε όλοι οι φίλαθλοί μας να έχουν χαρούμενα Χριστούγεννα, με πολλές ευχές για το νέο χρόνο", δήλωσε ο γενικός διευθυντής των "κόκκινων διαβόλων", Μάικλ Μπόλινγμπροουκ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ