ΞΑΝΘΗ

Ταϊντέρ:"Δίκαια βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία"

Ταϊντέρ:"Δίκαια βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία"
Tαϊντερ

Ο Ταϊντερ τόνισε ότι η Ξάνθη έδειξε στον αγώνα με την ΑΕΚ ότι δίκαια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία

Ο Ναμπίλ Ταϊντέρ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης, τόνισε ότι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την "Ενωση" δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι ακρίτες αλλά πρόσθεσε ότι η ομάδα του απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία.
" Σίγουρα δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όταν παίζουμε θέλουμε να κερδίζουμε και ειδικά όταν είναι στην έδρα μας όπου πρέπει να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας που έρχονται και μας υποστηρίζουν. Προσπαθήσαμε, δώσαμε όλες τις δυνάμεις μας αλλά δεν τα καταφέραμε απέναντι σε έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο.

Δείξαμε ότι δίκαια βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Είχα ακούσει ότι ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν πρέπει να βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Νομίζω πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν μια ευκαιρία για να δούνε την SKODA ΞΑΝΘΗ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη φάση του γκολ που σημείωσε, ανέφερε:" Όπως μας είχε πει ο προπονητής πιέσαμε στον χώρο του κέντρου και πήραμε την μπάλα, ο Χάρης έκανε φανταστική προσπάθεια από τα δεξιά και αφού πέρασε αρκετούς αντιπάλους βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή.

Την κατάλληλη στιγμή έδωσε την πάσα και αυτή βρέθηκε στο αριστερό μου πόδι και από εκεί στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Παππάς τράβηξε όλους τους αντιπάλους και μεγάλο μερίδιο του γκολ ανήκει και σε αυτόν".

Σχετικά με τα εντυπωσιακά τέρματα που σημειώνει, καθώς το πρώτο ήταν στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο από 60 μέτρα, είπε :"Δεν μπορείς να δώσεις κάποια εξήγηση. Εναντίον του Πανιωνίου είχα δει τον τερματοφύλακα εκτός τέρματος και δοκίμασα την τύχη μου.

Με την ΑΕΚ ήταν ένα σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Ο προπονητής μου έχει πει όταν έχω τον χώρο να σουτάρω και νομίζω πως τον δικαίωσα. Πάντως αυτό που μετράει είναι η ομάδα να αγωνίζεται σε κάθε ματς καλύτερα, να παίρνει τα αποτελέσματα και να χαροποιούμε τον κόσμο μας".

Πλέον για την Ξάνθη ακολουθούν τα ματς με Καλλιθέα και Πανθρακικό για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Αναφερόμενος στην συνέχεια,ο Ταϊντέρ, δήλωσε:" Είναι δύσκολα ματς που καθένα θέλει την προσοχή του. Αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι το σημαντικό.

Όλοι όσοι είναι δίπλα στην ομάδα έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα καλό κλίμα. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτή την στιγμή υπάρχει η Καλλιθέα και θέλει μεγάλη προσοχή καθώς είναι ματς κυπέλλου χωρίς επαναληπτικό.

Ο αντίπαλος μας όπως και εμείς θέλουμε την πρόκριση. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να νικήσουμε. Για το ματς πρωταθλήματος μπορούμε να τα πούμε την Πέμπτη".
















TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ