ΑΡΗΣ

Τακτική η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης

Τακτική η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης
Ηλιάδης

Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ώστε να γίνει από προσωρινή σε τακτική.

Με σκοπό να γίνει από προσωρινή σε τακτική η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε το πρωί στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

Την ΚΜΑ και τον ΑΣ εκπροσώπησε ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος και την ΠΑΕ ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης με το νέο συμβούλιο να είναι και πάλι επταμελές αλλά με δυο αλλαγές.

Συγκεκριμένα στην θέση του Μάριου Ευθυμιόπουλου θα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και σε αυτή του Φώτη Τσιφωντίδη θα είναι ο Κώστας Ελευθεριάδης ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη στην ΠΑΕ.

Βάσει της διαδικασίας η νέα διοίκηση προτάθηκε να έχει εξάμηνη διάρκεια ενώ τα υπόλοιπα μέλη της θα είναι οι: Δημήτρης Ηλιάδης, Κώστας Ευθυμιάδης, Πόλυς Γκουρλάκης, Σταύρος Ζαχαρέλης και Θανάσης Αθανασιάδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Μιχάλης Κύργιας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Άντι Ρένια θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες το ατομικό τους πρόγραμμα ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που αισθάνεται καλύτερα, θα αρχίσει σταδιακά από αύριο να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.

Κατά τα άλλα μέχρι την επόμενη Πέμπτη (17/10) θα απουσιάζει από τις προπονήσεις ο Σωκράτης Διούδης καθώς ο τερματοφύλακας του Άρη έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων (U-21), ενώ ο Ηλίας Σταυρόπουλος θα ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U-19) την προσεχή Δευτέρα (14/10).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ