ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταλέντο στην θέση Νο1

Ταλέντο στην θέση Νο1
Καρνέζης, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ

Ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας Ορέστης Καρνέζης του ΟΦΗ είναι καθ' οδόν για Παιανία

Εντονες πληροφορίες από το Ηράκλειο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" να εντάξει στο δυναμικό του τον δεύτερο τερματοφύλακα των Κρητικών (πίσω από τον Μιχάλη Σηφάκη πέρσι) την σεζόν που μας πέρασε.
Ο 22χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ (όπως λένε άπαντες όσοι τον γνωρίζουν...) δεν ταξίδεψε με τους υπόλοιπους παίκτες της αποστολής του ΟΦΗ, στην Γερμανία και θεωρείται πολύ πιθανό να βρίσκεται και αυτός στην "πρώτη" του Παναθηναϊκού στην Παιανία την προσεχή Δευτέρα.

Η κίνηση αυτή αποσκοπούσε άμεσα στην απόφαση του Αλέξανδρου Τζόρβα να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα της Σούπερ Λίγκα προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από αυτόν που θα του αναλογούσε στον Παναθηναϊκό, άλλη μια χρονιά και με τους Μάλαρτζ και Γκαλίνοβιτς να θεωρούνται οι βασικές επιλογές.

Ερχονται και υπογράφουν

Η άφιξη του Μαρτσέλο Μάτος και του Γιώργου Καραγκούνη στην Αθήνα σίγουρα αναμένεται με αγωνία από όλους προκειμένου να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο θέλει την προσεχή Δευτέρα να είναι (αν είναι εφικτό) και οι δύο στην προπόνηση την "πρώτη" της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι δύο παίκτες αναμένονται το αργότερο ως το πρωί της Δευτέρας και μετά τις υπογραφές θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ