COPA AMERICA

Ταμπάρες: "Τώρα ο τίτλος"

Ταμπάρες: "Τώρα ο τίτλος"

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Τι είπε για το μυστικό της επιτυχίας, τον πρωταγωνιστή Σουάρες και το μεγάλο παιχνίδι του "Μονουμεντάλ"

Η Ουρουγουάη έφτασε σε τελικό Κόπα Αμέρικα μετά από 12 χρόνια, και πλέον ο μεγάλος στόχος της "Σελέστε" δεν είναι άλλος από τον 15ο τίτλο-ρεκόρ στη διοργάνωση.

Ο Όσκαρ Ταμπάρες παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Περού, και έδωσε το σύνθημα για την κούπα.

"Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η ικανότητα που έχουμε να πιέζουμε τον αντίπαλο από την περιοχή του και να κλείνουμε χώρους".

"Ο Λουίς Σουάρες είναι σπουδαίος επιθετικός, από του κορυφαίους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Στο ματς με την Αργεντινή του έκαναν 13 φάουλ αλλά δε σχολιάστηκε και πολύ. Σήμερα (20/7) τα πήγε καλά, εκτός από τα γκολ μας έδωσε κινητικότητα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης μας. Τον άλλαξα διότι είχε κίτρινη κάρτα".

"Το Περού ήταν πολύ δυνατή ομάδα, όπως το περιμέναμε. Το είδαμε και στο πρώτο ημίχρονο. Η δική μας ανησυχία ήταν ο Γκερέρο και ο Βάργκας. Μετά το δεύτερο τέρμα μας όμως ελέγξαμε το παιχνίδι", είπε ο "Μαέστρο" Ταμπάρες, και αναφέρθηκε τέλος στον μεγάλο τελικό της 24ης Ιουλίου.

"Στον τελικό πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι καθώς για την Ουρουγουάη, το να είσαι δεύτερος είναι καταστροφικό".

Αναμονή λοιπόν μέχρι την Κυριακή (24/7) για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Νοτίου Αμερικής, όταν η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ζευγαριού του ημιτελικού, Παραγουάη-Βενεζουέλα, που αγωνίζονται τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:45, 21/7).

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ