ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τάσεις φυγής από Γουέλμπεκ

Τάσεις φυγής από Γουέλμπεκ

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το πώς χρησιμοποιήθηκε τη φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η σεζόν που μας πέρασε ήταν "η πιο στενάχωρη χωρίς καμία αμφιβολία" για τον Ντάνι Γουέλμπεκ, όπως ο ίδιος δήλωσε. Ο 23χρονος είναι απογοητευμένος για τη θέση στην οποία αγωνιζόταν και δεν κρύβει πως σκέφτεται τον εαυτό του μακριά από το "Ολντ Τράφορντ" τη στιγμή που έχει γραφτεί ότι ομάδες όπως η Τότεναμ παρακολουθούν την περίπτωσή του.

"Θα μου άρεσε να παίξω στην κορυφή της επίθεσης. Τον τελευταίο καιρό έπαιζα αριστερά και είναι η ώρα να αγωνιστώ στη θέση μου" δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε ευθέως αν θα ήθελε να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ δεδομένου ότι υπάρχουν για την κορυφή της επίθεσης και οι Ρόμπιν φαν Πέρσι και Γουέιν Ρούνεϊ, και είπε: "Θα προτιμούσα να μην απαντήσω αυτή την ερώτηση".

Αν πρέπει να παίζει ως αριστερός μέσος ξεκαθάρισε ότι θα προτιμούσε να είναι σε τριάδα ψηλά: "Εξαρτάται από το σχηματισμό που παίζουμε. Αν είσαι αριστερά στο 4-4-2, τότε έχεις πολλές υποχρεώσεις αμυντικά και δε βρίσκεις χρόνο για να επιτεθείς. Ωστόσο, στο 4-3-3 αριστερά μου αρέσει. Μπορώ να παίξω σε κάθε σχηματισμό, αλλά αν είμαι αριστερά θα προτιμούσα να υπάρχει τριάδα στο κέντρο".

Τέλος, δεν πάει πολύ καιρός από τότε που ο Ντέιβιντ Μόγιες δήλωσε ότι θα έπρεπε να προπονείται λίγο περισσότερο ο Γούλμπεκ. Επ' αυτού ο Άγγλος είπε: "Εξεπλάγην για να είμαι ειλικρινής. Μεγάλωσα στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και όντας επαγγελματίας σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου πάντα κάνω περισσότερη δουλειά. Είπε αυτά, αλλά εγώ εγώ από νωρίτερα έκανα παραπάνω προπόνηση. Ίσως δεν το είχε δει".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ