ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τάτος: "Επιβράβευση της δουλειάς μου"

Τάτος: "Επιβράβευση της δουλειάς μου"
INTIME SPORTS

Δύο από τα νέα μέλη της Εθνικής μας ομάδας για το φιλικό ματς με την Βοσνία, οι Ανδρέας Τάτος και Γιάννης Ζαραδούκας μίλησαν για την κλήση που έλαβαν από τον Φερνάντο Σάντος

Για την κλήση τους στην Εθνική μας ομάδα για το φιλικό παιχνίδι με τη Βοσνία, μίλησαν οι Ανδρέας Τάτος και Γιάννης Ζαραδούκας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Ο μεσοεπιθιετικός του Ατρομήτου, έκανε λόγο για επιβράβευση της δουλειάς του, ενώ από την άλλη ο μέσος του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε πως με την απόδοσή του ελπίζει να ικανοποιήσει τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο Ανδρέας Τάτος τόνισε χαρακτηριστικά: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που έχω κάνει τόσα χρόνια και στο στόχο που έχω βάλει να κάνω μια σημαντική καριέρα στο ποδόσφαιρο. Είμαι ευτυχισμένος που μου δίνεται αυτή η δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο και οφείλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος για την ευκαιρία που μου δίνει".

Ο Γιάννης Ζαραδούκας είπε: " Ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την τιμή που μου έκανε με την πρόσκλησή μου στην Εθνική Ανδρών. Ελπίζω με τη δουλειά και την απόδοσή μου να ικανοποιήσω τον προπονητή και να βοηθήσω την Εθνική ομάδα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τον Ολυμπιακό Βόλου για την ευκαιρία που μου έδωσε και με βοήθησε να φανεί η δουλειά μου, με αποτέλεσμα την κλήση στην Εθνική".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ