ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τάτος: "Να κάνουμε την υπέρβαση"

Τάτος: "Να κάνουμε την υπέρβαση"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Τάτος είναι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και ευελπιστεί πως ο Ατρόμητος μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Τι είπε για το φιλικό της Πέμπτης και για τον Παναθηναϊκό

Ο Ανδρέας Τάτος είναι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και ευελπιστεί πως ο Ατρόμητος μπορεί να κάνει την υπέρβαση, καθώς είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, για την εικόνα του Παναθηναϊκού, στο φιλικό της Πέμπτης, τόνισε πως οι "πράσινοι" είναι μεγάλος σύλλογος και θα βρει τον δρόμο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Τάτος στον "NovaΣπορ Fm 94,6":

Για το φιλικό της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό: " Δεν μπορώ να κρίνω τον Παναθηναϊκό, αλλά όντως δεν μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού του στο χθεσινό ματς. Είναι μία δύσκολη περίοδος για όλες τις ομάδες και όλοι οι παίκτες είναι κουρασμένοι από την προετοιμασία.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο της. Όλοι ξέρουμε ότι στην Ευρώπη δείχνει πάντα διαφορετικό πρόσωπο, οπότε μπορεί να είναι έτοιμος στα παιχνίδια με την Οντένσε".

Για τον Ατρόμητο: " Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή στην κατηγορία. Ό,τι έρθει από ‘κει και πέρα, θα είναι ευπρόσδεκτο.

Είμαστε μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει για τρίτη σερί χρονιά τον ίδιο καλό προπονητή. Αν παραμείνουμε όπως είμαστε, αλλά βελτιώσουμε κάπως τις τελικές μας προσπάθειες, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ