ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τάτος: "Θέλω να πετύχω τους στόχους μου"

Τάτος: "Θέλω να πετύχω τους στόχους μου"
INTIME SPORTS

Αποφασισμένος να καθιερωθεί στον Ατρόμητο και να πετύχει τους στόχους του δηλώνει ο Ανδρέας Τάτος.

Ο Ανδρέας Τάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "NOVA" δήλωσε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό να βοηθήσει τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του.

Αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρα του και τις αγωνιστικές επιδιώξεις του στο μέλλον. Aποσπάσματα από την συνέντευξη:

" Θέλω να δουλεύω πάντα σκληρά, να καθιερωθώ στον Ατρόμητο γιατί έχω παιξει έξι αγωνιστικές βασικός και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και μέσα από τις καλές εμφανίσεις, αν πηγαίνω καλά να βοηθάω την ομάδα μου και ατομικά, οι άνθρωποι που με έχουν επιλέξει στον Ολυμπιακό, να με δουν και να με βοηθήσουν να με πάρουν στην ομάδα γρήγορα.

Ξεκίνησα να παίζω μπάλα σε ένα 5Χ5 στη Ζάκυνθο, στον Ζακυνθιακό, εκεί πέρα έμαθα να παίζω μπάλα. Μετά πήγα στην Τρίπολη, στον Αστέρα με τον Γιάννη τον Πετράκη προπονητή πολύ καλός προπονητής, πολύ καλός άνθρωπος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Δ Εθνική έπαιξα 28 παιχνίδια, μετά έφυγα πήγα στην Παναχαϊκή με τον κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Β Εθνική πέσαμε και μετά με πήρε ο κύριος Βούζας στο Χαϊδάρι και με βοήθησε. Έπαιξα ενάμιση χρόνο στο Χαϊδάρι, είχαμε πολύ καλή ομάδα και μετά ο κύριος Βούζας ήρθε στον Ατρόμητο και με πήρε την τελευταία μέρα των μεταγραφών και κάπως έτσι συνεχίστηκε η πορεία μου.

Πρέπει να μένουμε ταπεινοί, να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, να δουλεύουμε και κάθε παιχνίδι να το κοιτάμε ξεχωριστά ώστε να καταφέρουμε να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε το Σάββατο μετά θα κοιτάξουμε και τον Πανιώνιο τη στιγμή που θα έρθει.

Είμαι ένα παιδί χαμηλών τόνων, δε θέλω να σκέφτομαι και να φαντάζομαι τρομερά πράγματα. Κάθε χρόνο και κάθε στιγμή πρέπει να τη ζεις ξεχωριστά αλλά φαντάζομαι να έχω ένα καλό μέλλον."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ